Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtěžování ze stran spolužáků

Od: alanek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, stala se mi nepříjemná situace. Asi před rokem a něco jsem se začal ,,bavit" s jednými spolužáky ze základky. (Bavit v uvozovkách, nic kamarádského jenom tak povrchně). V tom období co to začalo, mi zemřel rodinný příslušník a tak jsem byl trochu mimo a v šoku co se to vlastně stalo. Ti ,,kamárádi" mě otravovali furt ke mě chtěli chodit domů, když jsem je nepustil, třískali na dveře atd... Pohár přetekl až v tom momentu co mi něco doma ukradli. To se stalo cca po 2měsících. Rodiče celou dobu o tom nevěděli, protože byli v práci. Nakonec jsem jim vše řekl, co se stalo. A začalo se to řešit. Poté to nějak ustalo. Od května až do ted nic. S těma lidma jsem se nestýkal, neměl jsem důvod. Žádné společné zájmy s nima nemám. Pro mě jsou hloupí, bavit se s nima nedá v žádné rozumné míře, prostě nic. Je to pár hajzlů co se poflakujou na ulici a nemají nic užitečného na práci. Já jsem nikdy v životě nezkoušel žádné drogy a nic podobného co dnešní ostatní mládež. Netíhne mě to k tomu, nemám důvod. Proč? Taky. Baví mě elektřina, celkově zapojování silnoproudu i slaboproudu. Dále mám rád zvířata, prostě mám. Vlastní koníčky a zájmy. No píšu ted, protože mi volali na pevnou linku co máme doma. Já jsem to zvedl, číslo jsem neznal. Slušně jsem se zeptal, první slova co jsem slyšel: Můžeme k tobě? Já na to samozřejmě řekl že ne, nemám zájem. A furt se to opakovalo. Dokola, v telefonátu jsem jim řekl že se s nima bavit nechci at mě neotravujou že mám vlastní život, vlastní kamárady a nepotřebuji se s nima bavit. Výsledek: My budeme na tebe zvonit a jestli neotevres tak vykopneme dveře atd... Řekl jsem jim jestli jsou normální nebo jsou na hlavu či co. Normální duševně zdryvý člověk přeci pochopí že když někdo nemá zájem tak je konec. Upozornil jsem je že jestli příjdou ke mě domů otravovat tak na ně zavolám policii, nemám s tím problém a pokud to bude tak nadále tak klidně trestní oznámení. Dále mi nádávali do bůhví čeho atd... pak že zveřejní nějaké moje video kde jsem tancoval či co. Prostě není to normální. Chodím na střední,kde mám vlastní kamarády se kterýma si rozumím. Myslel jsem si že budu mít o takových hajzlů se kterýma jsem chodil na základku klid, opak je bohužel pravdou. Nejsem troll jenom jsem se chtěl vyzpovídat. Popř. se omlouvám pokud to někoho obtěžuje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Máš několik možností jak to řešit je jen na tobě na co si troufneš
1- řekneš rodičúm co se stalo a spolu problém určitě vyřešíte
2- pozveš si pokud máš svalnaté kamarády a počkáte si až přijdou ty druzí a pokud nepochopi že už je tam nechceš tak jim prostě dáte po hubě
3- ja bych si připravil nákej klacek a bez přípravy bych snim okamžitě po setkání seřezal toho nejagresivnějšího blba
A myslim že by mu to rychle došlo
Akorat bych vynechal hlavu abys neměl na krku těžky ublížení na těle
Zkus první možnost je nejrozumější *palec*

michalt
hodnocení

1x
Proč na ně do prčic práce nezavoláš policajty?!

liska5
hodnocení

1x

Pro případ, kdyby to gradovalo, tak na policii by měli mít záznamy. I dodatečně tam můžete zajít, když už jste je nevolal přímo k incidentu. Vybavte si, kdy a kde to bylo, jejich chování a zda byli svědci. Znám podobný případ, který skončil pokutou.

A při další nezvané návštěvě vše nahrávat, pak je policie rychlejší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]