Nejste přihlášen/a.
2x
povinný školní letní cyklistický sportovní kurz na Šumavě: 80-110km denně
o 3 roky později cyklovýlet do zahraničí: 130-135 km/den asi tak 2x (snaha dohnat 50-70km z předchozího dne se špatným počasím nebo leností na průměr 100km/den)
do té doby jen ježdění kolem domu a možná tak 3 výlety kolem 30km
absolutní cykloamatér s Favoritem
---------------------------------------------
Zajímavost: obtloustlému nesportovnímu kamarádovi (asi 18? let, skoro 100kg) vysedávajícímu u PC ruplo v hlavě, sedl o prázdninách na kolo, dojel za 2 měsíce na polární kruh a zpátky a vrátil se jako namakanec se snad 65kg.
Skoro jsem ho nepoznal.
1x
Tak to je výkon, já ubehnu 70metrů a pes se na mě směje, jak zhluboka dýchám. Na druhou stranu 160km za pět hodin na kole s tepovkou okolo 110 v průměru po rovině, když je tam třeba 2500metrů převýšení, tak o něco déle. Ale pravda, jezdil jsem okolo 700km týdně, prakticky pět dní, protože dva dny volno. Takže kolo mně problémy nedělá.
1x
0x
Na kole zamlada Odbojem Železných hor - 65 km.
Pěšky, taky zamlada, dálkový pochod 53 km. Jelikož jsme cestou asi 2 x kapánek zabloudili, mohu s klidem napsat, že to bylo nejmíň 55.
Dneska to dám do 20 km.
V dubnu se půjde pochod po kopcích okolo Kutné Hory, je to 22 km. Známí mě přemlouvají, ať se k nim přidám, ale rozmýšlím se. Ty 2 km je někdy směšně málo a jindy zase neskutečně moc.
Jaga.
0x
Necelých 100 kmjsem najel před 10 lety. jen jednou po asfaltu což mě šíleně nebavilo. Pak už jen hory rekord 70 km ale našlapano nahoru často 2000m (kecám - někdy jsem tlačil)
Poslední 3 roky skoro nic není čas a energie, ale těším si až se ke kolu vrátím třeba za rok za 2.
Najete km se těžkou posuzují, aspekty které to ovlivňují je výběr trasy, typ a kvalita kola.
0x
Více než 70km za letního poledního vedra na starém Favoritu - za mlada. Nyní stejný počet km na trekovém kole Trek (tj. za stara). Ale hlavně pro nákup a na městské koupaliště (10km tam a 10km s nákladem zpět).
Jiným, holandským způsobem: Na kole mám blatníky, košík a gelové sedlo. Jako za mlada vozím pláštěnku a případně malé rádio, když je na obzoru hra nebo pohádka. Oblečení mám většinou mírně plandavé a signální vestičku. mtbiker.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.