Nejste přihlášen/a.
Já jsem vlastně ani nepostřehl, proč tomu tak je. Že současná vláda neodvádí práci zrovna efektivně, budiž. Ale na to, jak ANO vadil antibabiš, nic jiného než antifiala a debata s kohoutem se ke mne nedostalo. Má ANO nějakou vizi, jak vytáhnout republiku z recese a krize? Protože naposledy to dopadlo rekordní nasraností obyvatel z covidové hysterie a rekordním zadlužením země.
Proti téhle "vládě" není snad žádná vize potřeba. I vycpaný politik bude méně škodit.
Ideální heslo na bilboard: "Nebudeme se vám plést do života." Pak ho jen dodržet.
Slyšel jsem trefné srovnání Nutelenka s Burešem - Bureš, na rozdíl od Nutelenka, potřebuje českého spotřebitele. (A ne, Bureše nevolím.)
Dotahne to Ano nad 50%?****Ne, to určitě nedotáhne, i kdyby současná vláda konala jetě hůře.
Tak si rikam, ze mame slovaky za pitomce****Proč si to říkáte, když to není pravda, nebo kdo to říká mimo Vás. Já třeba v pondělí jedu na několik dní opět na Slovensku a žádné hlupáky tam nevidím. A to tam jezdím 8x ročně.
že u nas to jde smele stejnym smerem***doufám, že se mýlíte,
Chorý ste vy,ale na hlavu, ak tu tak verejne urážate slovákov ktorý sa nemontujú do vašej politiky. Podľa vás,čo sa vám nepáči je choré.
Fico svými vyjádřeními o válce na Ukrajině u mě klesnul na úplné dno. On snad ani nevidí, jak komicky působí některé jeho bláboly, že prý podporujeme zabíjení slovanů. To ale ten hňup pláče na špatném hrobečku, to musí domluvit kámošovi Putinovi, to je jediný člověk, který to může okamžitě zastavit. Jenže Fico by si to asi představoval jinak, Ukrajinu nechat na holičkách, slované-neslované, a nechat rusáky, ať si vezmou co chtějí, vždyť Slovensko není v ohrožení, protože Putin by přece Slovákům neublížil, on je jinak dobrý chlap
Fico samozřejmě nezmiňuje žádné sežrání Ruskem, to nezní hezky, společně s Orbánem a spol. razí myšlenku, že když přestaneme podporovat Ukrajinu, válka skončí a nastane ten vytoužený mír. Ale co jiného to pak bude, než to "sežrání Ruskem"? Ono kdyby USA nevstoupily do WW2, nepodporovaly SSSR a chtěli se dohodnout s Hitlerem, tak by třeba také byl rychle mír. Ani nechci domýšlet, co by to bylo za mír. Dokud Ukrajinci mají vůli bojovat a umírat, tak je podporujme, vždyť nás to skoro nic nestojí, protože je podporujeme naprosto směšným objemem, kdyby západ nebyl společenství zbabělců, tak by byl (byť za cenu utáhnutí opasků) schopen nalifrovat do Urajiny takové prostředky, že už mohlo být po válce.
On snad Fico, Orbán a spol. vyvíjejí nějakou aktivitu směřující k vyjednání dohody, která bude akceptovatelná i pro Ukrajinu? Nehnuli v tom prstem. Jejich uvažování je zhruba takovéto: agresor je příliš silný (navíc k němu cítíme sympatie), tak zkusme donutit Ukrajince, ať to zabalí. O naše území přece nejde, celé se to odehrává někde daleko kam nevidíme (my si totiž vidíme tak akorát na špičku nosu), takže jim stopněme pomoc, pak budou muset se s rusákama nějak dohodnout. Ty tuhle vizi možná podporuješ. Dle mě je to sviňárna.
Já že nadšeně podporuju umírání Ukrajinců? Proč píšeš takové kraviny? Zřejmě máš problémy s chápáním textu. Pro tebe speciálně znovu a snad dostatečně srozumitelně: Ukrajina je napadená země, brání se a při tom umírají lidé, to bohužel k válce patří, a nikdo jiný než Ukrajinci nemají právo rozhodovat o tom, zda a kdy se pokusit vyjednávat s agresorem. A pomáhat oběti agresora volající o pomoc je správné, tak jednoduché to je.
- Pokud vim, tak dva mesice po valce byla dohoda na stole. Nebo ne?
Válčí se dál, takže jestli někdy něco nadějného opravdu bylo na stole je nyní už pasé. V současné době nic "na stole" není.
- Ja myslim, ze kdyby zapad chtel, tak se dohodnou.
Západ by rád, kdyby se dohodli, k dohodě ale musí být dobrá vůle na obou válčících stranách, myslíš si, že tomu tak nyní je? Co jsem si všiml, tak jak Ukrajinci, tak Rusáci chtějí všechno nebo nic.
- dalsi vtipek, ze by to melo dojednat slovensko
Opět nepochopení textu, tohle nikde nepíšu, pouze jsem upozornil na to, že Fico jen plká o zabíjení slovanů a zastavení pomoci Ukrajincům, ale v reálu vůbec ničemu nepomáhá, protože nic jiného neumí, než planě žvanit a obhajovat agresora. Vyvinout aktivitu..., tím jsem opravdu nemyslel, že musí hned zvát Putina a Zelenského do Bratislavy.
- Navic se nabizi otazka, jestli na tom ukrajina nebude tim hur, cim dele se to potahne.
Je fajn, že máš takovou starost o Ukrajinu, ale tohle si Ukrajinci musí vyhodnotit sami.
- Pokud teda nechces 3. Svetovou.
Nestraš jako ten klaun Medveděv. Rusáci dobře vědí, proč pořád haraší válkou s NATO, oni dobře vědí, že západ se svými zhýčkanými a připosranými politiky a obyvateli tím vyděsí.
Ja netuším, kde pořád berete to, že Putin chce sežrat víc než Ukrajinu. To by mu proste neprošlo, a ani není jediný náznak, krom "tajných" zpravodajských služeb ze západu, že chce jít dál. Snad vidíte, proč tam udělal tu 3denni operaci, protože chce pohltit Evropu? Boha, na inteligenty tady nenarazíš. A proč asi Fico říká to co říká? Přemýšlejte trochu, je to populistický demagog.
Další co si text vykládá po svém, tedy velmi svérázně, asi inteligent
Že by to určitě skončilo Ukrajinou (kdyby si ji podrobil), to si opravdu jist nejsem. Jako správný agresor si rusák dovolí jen na slabší, o žádném "pohlcování Evropy" zde nikdo nepíše, na to je tenhle rozvojový mordor slabý, ale taková Moldávie či Arménie, tam by se rusák nezdráhal. A později, až si vylíže rány, tak bůhví co se jim tam bude honit hlavou. A že jim to neprošlo? Jestli jim projde Ukrajina, tak pak už jim projde téměř cokoli. Ano, Fico je populista a demagog, ale takhle on to nejspíš opravdu cítí.
Mě se líbí ta mantra populistických vlád . A že ty nepopulistické to myslí s námi dobře . Jak známo v USA vyhrává ekonomika a podle toho jsou vlády oceňovány . Tedy i ty vlády v USA jsou populistické . Jen u nás je to co nakopne ekonomiku špatné a nejlepší je stagnace a ekonomický pád .To je ta pravá vláda co to s námi myslí dobře Vždyt spotřeba je špatná a proto jsou nejlepší spotřební daně , jak praví naše elity.
Doufejme, že ne. Jejich výkony v minulých obdobích snad ukázaly (a snad i těm, co je volili), že to není ta nejlepší strana.
Tyhle průzkumy mají za úkol přesvědčit davové ovečky, aby takové strany volili, spousta lidí se zřejmě chová tak, že dává hlas nejsilnější straně. Je to blbost, ale prý tak spousta lidí funguje a právě takové předvolební průzkumy toho využívají.
Taky nezapomeňte, kdo ovládá mediální scénu, že vydavatelství mafra je hlásnou troubou hnutí ano (to, že babiš nad ním nemá žádnou kontrolu, to ať si vykládá někomu jinému).
Všechny media patří oligarchum . Logicky musíte počítat , že hají své zájmy . A to nejsou vaše zájmy . Oni tam logicky ve svých nepíší tvrdou propagandu , ale spíše omáčku a to co se nehodí to se nezveřejní . Je potřeba se občas podívat i do zahraničí . Pak zjistíte , že peníze (daně ) jsou až na prvním místě . Proto máme takový daňový mix jak na východě a nikoliv jak na západě.
Pane Milane, pamatuji jak při Spacákové revoluci v ČT (2000), tamní redaktoři vykřikovali něco jakože , "Česká televize patří těm kdo v ní pracují".
Nebude to to samé i v ČR
Trochu jsem zaguglil .
A český rozhlas a televize mají pod dohledem politici . Ty mají zaháčkované jak známo oligarchové . Bureš je jasný a u ostatních to bude skryté . Vždyt i na socany co jsou mimo už vystartovali . A to nejsou ani v parlamentě .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.