Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci naladit stanici Smíchov a Fandy

Od: rustyxxm* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat,jak mám naladit Smíchov a Fandy.Jsem z Vysočiny z Třebíče.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pozemní příjem? Nejednodušší je zkusit automatické ladění. Pokud jste v dosahu a máte správně natočenou anténu, tak by to mělo stačit.

doplněno 30.03.13 14:42:

Odkud chytáte ostatní programy? Respektive jakým směrem máte natočenou anténu?

doplněno 30.03.13 15:30:

Ernie: No jo, podle map to s pokrytím vypadá bledě. Ovšem je to vypočítané pokrytí, realita bývá na okrajích pokrytí často jiná.

Takže jediná spolehlivá metoda je zkusit naladit.

hodnocení

0x

Větrný Jeníkov 42. kanál; Znojmo, Brno 46. kanál. Ale obávám se, že kolem Třebíče je na 4MUXu díra...

doplněno 30.03.13 15:06:

Červené body jsou vysílače.

doplněno 30.03.13 15:56:

pepr@: Já netvrdím, že se nemá pokoušet naladit, samozřejmě ano. Jenže to vyznačení pokrytí bude spíše optimističtější oproti realitě.

Chci naladit stanici Smíchov a Fandy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]