Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, kdy bude spuštěna streamovací služba MAX. Nyní je je HBO MAX. Všude se píše jaro 2024, ale nikdo asi neví přesný den.
Proč ses neptal z vlastím nickem?
1. Reklamy
2. Ruším pomaličku vše co mám
Disney - No, ještě prozatím jede
Hbo - Taky
Netflix - Padl za vlast
SkyShowtime - Padl
Psal jsem otázku z mobilu tam nemám uložené př. údaje a nechtělo se mi je datlovat. Teď už píšu z PC.
Jinak na Maxovi mají být reklamy? Na placeném streamu? Něco podobného plánoval myslím Netflix u nejlevnějšího traifu. Netflix si platím střídavě, HBO Max mám trvale za sníženou cenu 132Kč (nebo tak nějak), Disney+ jsem vyzkoušel, ale neoslovil mě, Ještě si platím Amazon, ten je za pakatel a občas mám i Apple TV. Manželka si platí Voyo. No, pokud by měly být na MAXovi reklamy, tak odcházím též. Stream si platím právě kvůli absenci přiblblých reklam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.