Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HBO max - max

Od: damn odpovědí: 7 změna:

Ahoj, zajímalo by mě, kdy bude spuštěna streamovací služba MAX. Nyní je je HBO MAX. Všude se píše jaro 2024, ale nikdo asi neví přesný den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdy začne to nevím, ale vím že pokud začne, tak okamžitě odhlašuji.*smich*

07.03.24 19:45
hodnocení

Proč?

Proč ses neptal z vlastím nickem?

1. Reklamy

2. Ruším pomaličku vše co mám

Disney - No, ještě prozatím jede

Hbo - Taky

Netflix - Padl za vlast

SkyShowtime - Padl

hodnocení

Psal jsem otázku z mobilu tam nemám uložené př. údaje a nechtělo se mi je datlovat. Teď už píšu z PC.

Jinak na Maxovi mají být reklamy? Na placeném streamu? Něco podobného plánoval myslím Netflix u nejlevnějšího traifu. Netflix si platím střídavě, HBO Max mám trvale za sníženou cenu 132Kč (nebo tak nějak), Disney+ jsem vyzkoušel, ale neoslovil mě, Ještě si platím Amazon, ten je za pakatel a občas mám i Apple TV. Manželka si platí Voyo. No, pokud by měly být na MAXovi reklamy, tak odcházím též. Stream si platím právě kvůli absenci přiblblých reklam.

Teď se mi to nechce hledat, ano mají. Má být rozdělen do třech tarifu a nejlevnější z reklamou.

hodnocení

No tak to bude stejně jako Netflix. Jde o to jestli mi nechají sníženou cenu nebo budu platit víc (kolik). Pokud to bude jako u Netflixu, tam platím 319Kč, tak jim na to dlabu.

Jo tak to nevím, nechám se překvapit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]