Ahoj všichni, mám takový problém, od 2 let se potýkám s bradavicemi, které ne a ne odstranit. Dusík na to nějak nepomáhá a přemýšlím nad laserovým odstranění. Máte někdo tady zkušenosti? Děkuji předem doplněno 06.03.24 23:04: A všechny přípravky a babské rady jsme zkoušeli, ale je to marné. Tak proto se cíleně ptám na laser kdo byl, protože se strašně bojím. Ano sice jsem byl na odstranění tetování, ale spíše lechtalo než bolelo. Takže díky PS: SLYŠEL JSEM, ŽE TO STRAŠNĚ SMRDÍ
Já se ptám na laserové odstranění ne jak se zbavit bradavic. Bylo cíleně schválně na laser. Krásný den Edit: Zkoušel jsem všechno kromě laseru a mám z toho obavy
A všechny přípravky a babské rady jsme zkoušeli, ale je to marné
Ano, přesně tak, i naše zkušenost. Dusík, česnek, propolis, vlaštovičník...výsledek skoro NULA. Následně laser, bolest - takové krátkodobé píchnutí, nic, co se nedá vydržet. Nemusíte mít strach, zuby jsou mnohonásobně horší...i blbé vrtání.
nick200
@nonek® Mám zkušenosti s dusíkem a je to velmi nepříjemné, udělala se mi boule krve a nic z toho. Do práce musím si chránit speciálně ponožky, abych ty bradavice neroznasel, je mi to docela nepříjemné, protože já rád chodím bez ponožek. A děkuji za cenné zkušenosti s laserem, bojím se skrze to,že to bude bolet i po zákroku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.