Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umělá prsa

Od: smode2 odpovědí: 13 změna:

Hezkou sobotu všem :)

Ekonomická debata ve vedlejším vlákně nás s kolegy přivedla na téma vylepšování ženských prsou pomocí plastické chirurgie. V této souvislosti jsem si uvědomil, že vlastně neznám žádnou kamarádku ani jinou dívku či ženu z doslechu, která by tento zákrok podstoupila. Vím že mnoha mužům se toto "vylepšení" ani nelíbí. Samotnému se mi nelíbí představa že by do partnerky někdo zbytečně řezal, nicméně je to čistě její věc. Znáte někoho kdo má umělá prsa? Bylo to dobré rozhodnutí? Nebo toho žena (či její partner) zpětně spíše litují?

Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Většinou si každý (chlap :-D) představí vylepšení "z nuly na sto", ale ono to může být i opačně. Dobré rozhodnutí, když to dámu zbaví potíží, které s sebou tohle nadělení nese.

smode2
hodnocení

Pravda, některá tato "vylepšení" vypadají vskutku děsivě. Ale v dnešní době je to (snad) už lepší.

hodnocení

3x

Mě osobně by umělé kozy odpuzovaly. Chápu to jedině v případě, že by jedno prso bylo menší a druhé větší, ale jinak nechápu proč to ženské podstupují a upřímně též neznám ve svém okolí žádnou, která by to měla (asi je to pouze výsada našich rádoby "celebrit"). Vůbec mi u ženský nevadí malá prsa, někdy je to i hezké.

pb®
Malá pevná ano, ta se líbí. Ale líbí se vám i vytahané pytlíky kůže jako uši kokrspaněla? I takhke nějaké ženy po odkojení dětí skončí. Implantáty jim pomohou nejen se sevevědomím, ale i s oblékáním. Která chce rolovat prsa do podprsenky.

pb®
hodnocení

2x
Mám kolegyni, po dvou dětech si nechala dát implantáty a nelituje ani ona ani manžel. Dělala to kvůli sobě, manželovi to bylo jedno. Ona chce dobře vypadat a dobře se cítit.
smode2
hodnocení

Toto vypadá jako obecný ideální stav.

molly
hodnocení

2x
Já třeba nejsem úplně zastánce výplní, ale zmenšení nebo modelace špatného tvaru nebo při nesouměrnosti naprosto chápu. Znám 2 ženy s implantáty a jednu zmenšení + modelace

hodnocení

2x

Znám jednu, která si je ze zdravotních důvodů nechala zmenšit, ael vzhledem k tomu, že k modelaci byl použit výhradně "původní materiál", tak vlastně o umělé poprsí nejde.

hodnocení

2x
Pokud ma z toho majitelka nejake deprese, tak nevidim duvod proc ne. Dnes se daji i ruzne vytvarovat a nemusi to vypadat jako zasite balony.
smode2
hodnocení

To je právě otázka, údajně když je z toho psychický problém, je třeba to řešit jinak (plastika nepomůže), tzn. v ideálním případě by na tento zákrok měla žena jít protože se jí to samotné líbí.

kare
hodnocení

2x
smode2
hodnocení

Bohužel, to jest starou známou věcí, že lékaři lžou často a rádi. Nemusíme chodit ani daleko do historie - vzpomeňme jen na roky 2020-2022...

hodnocení

2x
Dobrý večer, v mém blízkém okolí, vlastně v rodině, mám pět žen co mají zvětšená prsa. Máme v rodině "malokozenství" . Tři si to nechaly udělat po dětech, dvě jsou od 25-30 let, děti ještě nemají. Všechny si to nechaly udělat kvůli psychice. Ty mladší i kvůli tomu, aby se líbily klukům a konečně nějakého nabalily. Nelituje ani jedna, těch starších žen nelitují ani manželé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]