Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem pěkně naštvaná, koupila jsem si v lékárně visine rapid kapky do očí. Nejdřív mi to nešlo vůbec otevřít po vybalení z krabičky a když jsem odstranila bílý kryt, tak to nejde nakapat, není tam dírka, tak nevím co s tím. Šel odstranit bílý kryt a až poněkolikáté, skoro jsem si ukroutila ruku a teď stejně to nejde nakapat, takže mi prodali šmejd, to je neskutečné. To aby člověk kupoval jen vyzkoušené léčivé přípravky, na nic se v dnešní době nedá spolehnout. A ještě je vše předražené. Možná si dám tu práci a vyfotím to sem.
@kubina - takže mi prodali šmejd, to je neskutečné... na nic se v dnešní době nedá spolehnout. A ještě je vše předražené...
Vezměte lahvičku. vraťte se do lékárny a takhle hezky jako tady jim váš problém objasněte Buď uznají reklamaci nebo vám slušně vysvětlí, kde děláte chybu, na požádání možná i předvedou.
> mi to nešlo vůbec otevřít [...], takže mi prodali šmejd, to je neskutečné
Z příbalového letáku [PDF]:
15ml: 119,- Kč
Od 119,- Kč včetně jasně viditelného počtu výdejních míst zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.