Dobrý den, Dostal jsem dvě nabídky práce a nemohu se rozhodnout. 1. Nabídka 80 000kč čistého, dojíždění autem po dálnici 85km, 54minut, prac. doba 38,5h pružná plus možný Home Office 1-2dny v týdnu. 2. Nabídka 76 200kč čistého, dojíždění autem po dálnici 69km, 41 minut, prac. doba 38,5h pružná ale musím být každý den ráno v 7:00 na poradě. Bez možnosti Home office. Dojíždění mne v obou případech nebude stát nic. Jde mi jen o tu vzdálenost a řízení, je mi 30 let a jsem bezdětný. Chci k tomu ještě ve volném čase podnikat. Jak byste se rozhodli vy?
Finanční rozdíl minimální, časový rozdíl v podstatě taky. Vzala bych to, co mě bude víc bavit nebo kde mám šance víc dokázat, kde k tomu budu mít vztah
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.