Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám projekt který by stál cca. 50 tis. a potřeboval bych sehnat sponzory. Nevíte kde bych je sehnal?
Děkuji
Obcházet, oslovovat, ale co jim bude nabídnuto aby jim to stálo za to? Takové peníze když to vydělá není problém si půjčit, najít společníky. Ale mít projekt a nevědět jak na prachy...
doplněno 11.08.13 11:08:Z té akce samotné nemusí být zisk peněžní, otázkou je, jaká bude reklama, jak se to dostane mezi cllový lid, média..., aby bylo o firmě povědomí.
O jaký se jedná projekt? První co bude sponzora zajímat "a co z toho když ti dám třeba 20 000 Kč získám já, můžeš mi to nějakým způsobem oplatit?" Sponzory seženeš reklamní akcí,různou propagací. Když to udělá velké halo mezi lidmi tak si toho firmy všimnou a budou mít zájem, pokud o tom lidé vědět nebudou nebo je to zajímat nebude tak na tom ani firmy mít zájem nebudou.
Ještě jedna věc nikdy neodmítej ty malé podniky a soukromníky co ti zavolají a řeknou "já ti dám třeba 2 000 Kč" jistě je to skoro nic ale udělá to strašně moc protože právě tady ten tímhle vlastně přiláká ostatní.
My už několik let organizujeme takové amatérské závody na motorkách a když jsme měli prvni ročník tak nám zavolal podnikatel kominík a řekl "já vám dám 5 000 Kč a vy mi za to uděláte reklamu" jako jo ono ty peníze nebyli moc ale pro nás to bylo něco strašně super protože to neuvěřitelně pomohlo takže tenhle kominík u nás má vždy obrovskou reklamu protože právě on nejvíce pomohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.