Dobrý den , dnes ve škole se mi něco stalo , ráno jsem nestíhala snídani a pote co jsem přišla do školy zdálo se mi vše v pohodě . Začalo me bolet břicho zřejmě z hladu , a poté se mi začala motat hlava a měla jsem hrozné návaly horka a začala jsem se potit , během toho jsem měla nesnesitelnou bolest na levým boku zřejmě z menstruace .. během tohohle všeho jsem ležela na lavici a modlila se aby to vše ustoupilo. Když to vše ustoupilo spolužačky se mě ptaly jestli jsem v pohodě , protože jsem byla bledá a zelená , odpověděla jsem že mi není dobře. Poté i na autobusové zastávce se mě ostatní spolužačky zeptaly jestli jsem v pohodě že vypadám strašně . Tohle všechno se odehrálo mezi 9 až 13 . Právě teď je 21:26 a ja pořad pociťují malátnost i když jsem se nejedla , vypila vitamin C a napila se poradně pití , jsem také stále bledá a zbarvují se mi kruhy pod očima , spíše pod očima se mi zbarvuje kůže na takovou fialovo růžovou barvu teď přímo netuším , neví někdo co by to mohlo být prosím . Děkuji . ( doufám že jsem zmínila vše)
Dobrý den, kolik je Vám let? Co na tento stav říkají rodiče? Zdravím! doplněno 28.02.24 22:27: A hned zítra navštívit svého praktického lékaře Vás ani nenapadlo? Udělejte to!
Adélko, to je strašná chyba, že když dítě potřebuje pomoc, matka se hroutí. Taková matka je k čemu? Spíš by se měla snažit pomoci, vyhledat vhodného lékaře, třeba i s Tebou zajít, aby Tě podpořila.
Jsi plnoletá, musíš sama. Začala bych u gynekologa. Uvidí se, ten Tě třeba pošle někam dál.
Jinak raději o pár minut dřív vstát, ale nasnídat se. Čeká tě celý den, bez snídaně se špatně začíná. Pravidelnou stravu 3 - 5x denně. Aby si tělo zvyklo a ne ho někdy nakrmit a jindy ne. To je špatně. Jaga.
To chce se o své tělo starat. Mně je z hladu slabo a na omdlení. Jestli k tomu i málo pijete, vysvětluje to ty kruhy pod očima. Zorganizujte si život tak, ať všechno stíháte. Něco malého k snědku můžete mít připraveno už od večera. Čaj uvařený v konvici. Nikde není psáno, že u snídaně se musí sedět a ztrácet drahocenný čas. Žvýkat můžete i v koupelně při líčení.
To mohly být menstruační potíže. Bolesti břicha, nevolnost může ženu skosit až ke mdlobám. Existují prášky proti bolestem při menstruaci, můžete se poradit s gynekologem.
Mohlo by to být z různých důvodů. Jeden z nich by mohl být prudký pokles krevního cukru. Pokles tlaku a ještě několik věcí. Včerejší den byl nějak jinak hodně náročný Tak jak to popisuješ, se mi stalo velice podobně, když jsem, s tlakoměrem na ruce, ležela na dialýze, pod ledvinou. Navíc, špatně se mi dýchalo. Trochu jsem vzbudila pozdvižení u sestřiček a lékařky, ale vím, že nesmím zmatkovat a bát se, chce to klid a hýchat. Do večera jsem také nebyla úplně v kondici. Ale dobře jsem se vyspala a jsem tu!
Ahááá, teplota?! Tam je důvod. Kld, teplo, hodně pít. Podpořit imunitu, aby se srovnala s virem Žádný pomeranč vira nezabil. Je potřeba hřejivé jídlo-bílkoviny, vejce, vajíčka, sýr. Pití - horký čaj. Ne chladivé s citronem nebo pomerančem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.