Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlé motání hlavy a návaly tepla

Od: adelkazakova® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den , dnes ve škole se mi něco stalo , ráno jsem nestíhala snídani a pote co jsem přišla do školy zdálo se mi vše v pohodě . Začalo me bolet břicho zřejmě z hladu , a poté se mi začala motat hlava a měla jsem hrozné návaly horka a začala jsem se potit , během toho jsem měla nesnesitelnou bolest na levým boku zřejmě z menstruace .. během tohohle všeho jsem ležela na lavici a modlila se aby to vše ustoupilo. Když to vše ustoupilo spolužačky se mě ptaly jestli jsem v pohodě , protože jsem byla bledá a zelená , odpověděla jsem že mi není dobře. Poté i na autobusové zastávce se mě ostatní spolužačky zeptaly jestli jsem v pohodě že vypadám strašně . Tohle všechno se odehrálo mezi 9 až 13 . Právě teď je 21:26 a ja pořad pociťují malátnost i když jsem se nejedla , vypila vitamin C a napila se poradně pití , jsem také stále bledá a zbarvují se mi kruhy pod očima , spíše pod očima se mi zbarvuje kůže na takovou fialovo růžovou barvu teď přímo netuším , neví někdo co by to mohlo být prosím . Děkuji . ( doufám že jsem zmínila vše)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, kolik je Vám let? Co na tento stav říkají rodiče? Zdravím!
doplněno 28.02.24 22:27: A hned zítra navštívit svého praktického lékaře Vás ani nenapadlo? Udělejte to!
hodnocení

Je mi 18 let a moje mamka si neví rady a je z toho zhroucená.

Adélko, to je strašná chyba, že když dítě potřebuje pomoc, matka se hroutí. Taková matka je k čemu? Spíš by se měla snažit pomoci, vyhledat vhodného lékaře, třeba i s Tebou zajít, aby Tě podpořila.

Jsi plnoletá, musíš sama. Začala bych u gynekologa. Uvidí se, ten Tě třeba pošle někam dál.

Jinak raději o pár minut dřív vstát, ale nasnídat se. Čeká tě celý den, bez snídaně se špatně začíná. Pravidelnou stravu 3 - 5x denně. Aby si tělo zvyklo a ne ho někdy nakrmit a jindy ne. To je špatně. Jaga.

pb®
hodnocení

3x
To chce se o své tělo starat. Mně je z hladu slabo a na omdlení. Jestli k tomu i málo pijete, vysvětluje to ty kruhy pod očima. Zorganizujte si život tak, ať všechno stíháte. Něco malého k snědku můžete mít připraveno už od večera. Čaj uvařený v konvici. Nikde není psáno, že u snídaně se musí sedět a ztrácet drahocenný čas. Žvýkat můžete i v koupelně při líčení.

liska5
hodnocení

3x

Hypoglykemie, dehydratace, hormony, nedostatek železa, psychika - asi všechno dohromady. Režim to chce! Zdravý životní styl.

ltz
hodnocení

3x
To mohly být menstruační potíže. Bolesti břicha, nevolnost může ženu skosit až ke mdlobám. Existují prášky proti bolestem při menstruaci, můžete se poradit s gynekologem.

hodnocení

2x

Mohlo by to být z různých důvodů. Jeden z nich by mohl být prudký pokles krevního cukru. Pokles tlaku a ještě několik věcí. *alene* Včerejší den byl nějak jinak hodně náročný Tak jak to popisuješ, se mi stalo velice podobně, když jsem, s tlakoměrem na ruce, ležela na dialýze, pod ledvinou. Navíc, špatně se mi dýchalo. Trochu jsem vzbudila pozdvižení u sestřiček a lékařky, ale vím, že nesmím zmatkovat a bát se, chce to klid a hýchat. Do večera jsem také nebyla úplně v kondici. Ale dobře jsem se vyspala a jsem tu! *ua*

hodnocení

Mě je tedy od toho dne furt špatně , plus mi naskočily teploty :(

Ahááá, teplota?! Tam je důvod. Kld, teplo, hodně pít. Podpořit imunitu, aby se srovnala s virem Žádný pomeranč vira nezabil. Je potřeba hřejivé jídlo-bílkoviny, vejce, vajíčka, sýr. Pití - horký čaj. Ne chladivé s citronem nebo pomerančem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]