Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zítřejší Brno - 22/2/2024

Od: jmlc® odpovědí: 20 změna:

ahoj, v rádiu u zubaře jsem zaslechl, že zítra se plánuje další forma komunikace mezi traktoristy a vládou a varovali všechny, aby se nesnažili jezdit... a teď si nejsem jist, jestli se mělo jednat o Brno.

Na zítřek jsem po dlouhé době plánoval právě cestu do Brna cca. v 9 hod a návrat po 18:30 - nerad bych měl hodinu zpoždění nebo se tam vůbec nedostal. Na internetu asi hledám blbě, protože plánovaná akce na zítra tam tedy vidět není... možná se čeká, až se to stane a budou o výsledcích informovat dodatečně, ale já bych to potřeboval vědět dnes.

Netušíte někdo, slyšeli jste o tom? Kam mají namířeno a na jakou hodinu...

Děkuji!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

5x
Na druhou stranu když už jste na ty traktory štědře přispěl ze svého v dotacích a vysokých cenách potravin, tak si je alespoň budete moci pořadně prohlédnout.
mnd®
22.02.24 02:48

007cz: *palec*

Tak když už jsme u těch dotacích a vysokých cenách.
Tak doporučuji tazateli vzít rodinku a udělat si maličkou zajížďku (výlet).
Třeba kolem Mělníka:;)
Ps.americti důchodci, Black rock a Tykač, vám z celého srdce děkují.:-D

hodnocení

4x

Kudy ale pojedou fakt netuším:

Protestní akce budou vypadat tak, že farmáři vyjedou s traktory a další zemědělskou technikou k hraničním přechodům, kde se potkají s kolegy z ostatních zemí. Začnou v deset hodin a budou trvat necelé dvě hodiny.

Mezinárodní prote/...

hodnocení

no paráda - takže v 10 sraz, to znamená, že tak v 8 vyrazí traktorem ... - takže celý ráno bude totálně zasekaný :(... ale aspoň by měly ty traktory jet, takže sice pomalu, ale snad dojedu.

Děkuji - dám si tam hodinku na cestu navíc.

jendad
Jedou k hranicím. Takže Praha a Brno to nepoznaj. Poznaj to dezolati co si nebudou v cizině levněji prikupit.
Copak...,potkal jste v Polsku p.prezidenta, nebo premiéra?:-D
hodnocení

já se právě obávám, že když to bylo nahlášené do prahy, tak se všichni domluvili na dovolené nebo práci z domu..., ale tady se počítá, že to bude na hranicích, takže všechny ty cesty směrem k hranicím a zvláště Hodonínsko budou totálně k.o. - vlastně ty cesty na Moravě směrem k Hodonínu

A traktor na silnici znamená riziko jak zpomalení cest, tak nehodovost - protože spousta lidí čekat nechce.

Třeba dnes jsem si tak jel do kopce s plnou čárou v řadě několika aut, kterou vedl autobus. Zatáčky ani les nevylekali kreténa, který prostě všechno musel předjet... protože měl silné auto... - ale nemohl vůbec vidět víc než na začátek té kolony. Cesta, kde se jezdí 90km/h - tam jet jeden náklaďák do protisměru, tak nás smete všechny

Nechápu čeho se obáváte, vždyť experti a všichni okolo říkají, že jediný kdo jel slušně a podle pravidel, byly právě ti zemědělci.

hodnocení

přesně toho se obávám... 20 traktorů pojede slušně a 300 debilů je bude předjíždět tam, kde se to nemá

Tak potom nechápu dotaz.

Co vás teda štve? Traktory/řidiči kolem.

hodnocení

že musím jet v takové rizikové situaci do Brna - tj. já se budu snažit jet dle pravidel, ale riziko, že mne někdo sestřelí, bude výrazně vyšší...

Ale jo, já to chápu, ale to by jste z tímto přístupem nesměl ani na D1
Zde pry podrobné informace k průjezdu a kudma pojedou.
cnn.iprima.cz/...
hodnocení

díky za odkaz - tam je aspoň vidět ta zmíňka o městech... - dnes tedy příjezd relativně ok, traktory jsem potkal jen minimálně - asi jsem jel dřív :D ... zpět až večer, tak to snad bude už taky klid.

Hm, ještě včera tam byly i podrobné mapy, kudma pojedou (silnice,dálnice)
Dnes už to je ořezaný jen na názvy měst.

hodnocení

1x
Toho bych se neobával. Vždyť i Pražáci si tu demonstrací pochvalovali. Prý po dlouhé době žádné zácpy,fronty na cestách, atd ..,
hodnocení

protože kvůli varování zůstali všichni, kdo jen mohli, doma...

hodnocení

0x
Já četl jen o Vysočině a hraničních přechodech.

hodnocení

0x

Tak to buďte rád, že nežijete ve Francii proti tomu byly protesty našich farmářů hotový čajíček !

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]