Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglická píseň Romeo and Julie

Od: zpevulenka odpovědí: 9 změna:
Nevíte prosím jméno zpěváka, který asi před 15ti lety nazpíval anglický hit Romeo and Julie? Hrávalo se to na všech diskotékách. Moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pekres*
hodnocení

0x
Není to od Dire Straits?

pekres*
hodnocení

0x
A taky třeba The Killers...

zpevulenka
hodnocení

Bohužel, není to ani jedna z uvedených skupin. Tohle byla rytmická diskotéková skladba a bylo to jméno jednoho zpěváka.Tohle byla jeho snad jediná hitovka a hrála se neustále dokola na všech diskotékách i na hitparádách v médiích. V češtině skladba nebyla nazpívaná. Zpívala se v době, kdy bylo hitem i pleas dont go (Hadaway). Moc prosím ...

zpevulenka
hodnocení

pokusím se pouze dětinsky nastínit refrém ... slova nahradím (slabikou -na-)

na na na roumio end džua(?) Džůlie na na na love you , love you, love you na ná na na ...

byla tam také pasáž,kdy zněla nádherně sladěná hudba, Prosím, za prominutí opravdu dětisnkého projevu a špatné angličtiny...

zpevulenka
hodnocení

ještě bych k písni ráda doplnila, že k ní byl klip, v němž zpěvák této písně byl v masce, bylo to na způsob kráska a zvíře ...

je silnější postavy s dlouhými splihlými vlasy.

novak*
hodnocení

0x
je to něco jako ,,mýdle ,,(foneticky),až si vzpomenu,tak se ozvu

novak*
hodnocení

0x
mýdlof - foneticky
zpevulenka
hodnocení

Budu ráda za každý krůček vpřed. Možná se ta písnička ani nejmenuje Romeo a Julie (i když v refrénu se o nich zpívá). Hledala jsem to i na YOUTube, ale marně. Byla hitovkou tak kolem roku 92, ale v hitparádách jsem ji nenašla, tehdy letěl i Mr.President (to je můj život).
zpevulenka
hodnocení

ujdeto.cz/...

tak tohle to bohužel není ... i když je to něco podobného, ale více rytmického, typické disco...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]