Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl jsem poprosit,jestli někdo máte zkušenosti s nějakým zájezdem do Říma a Vatikánu,hlavně teda s tím Vatikánem - v červenci jedu na poznávací zájezd a zajímalo by mě,jestli tam je nějaké omezení,jak tam člověk může a nemůže jít oblečený,nerad by jsem potom zůstal někde čumákovat,protože budu mít kraťasy.. A pokyny od cestovky k zájezdu se o tomhle vůbec nezmiňují.Díky za odpovědi..
Ve většině cestovek se pro italské kostely doporučuje u mužů dlouhé kalhoty (nebo aspoň pod kolena), košile nebo tričko s krátkým rukávam (ne nátělník bez rukávů), u žen také zahalená ramena, ne minisukně. Ale Řím je turisticky docela profláknutý, takže tam jsou snad o něco málo tolerantnější než v nějaké horské vesničce na Sicílii
V každém případě je u náboženských objektů nezbytné mít pochopení pro jistou důstojnost daného místa. I když jsi nevěřící, není to důvod k tomu chovat se jako buran.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.