Ahoj,mám takový problém že mám až moc chlupy na nohou a vadí mi to protože si toho každý všimá a vypadá to dost divně hlavně když nosím kraťasy a lidi na to pořád koukají a v léte je mi v tom teplo ale nechci si to holit (nikde se zatím neholím)já zarostám fakt hodne i v podpaží a na jiních místech,můžu si to nějak skrátit?Už fakt nevím za chvíli je léto a přes zimu to zarostlo ještě víc posílám fotku je to podle vás moc chlupaté na to že je mi 16 nebo je to normální?Fotka: ibb.co/...
Ano,je to normální, holt mate více testosteronu. Každý kouká, to už zase nastala doba holatek? doplněno 13.02.24 16:13: A ano můžete si to zkrátit, klidně i vyholit. To je jen vaše věc, a nikdo vám do toho nemá co kecat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.