Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dipsy nefunguje

Od: kikina1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych poslat přihlášku na sš, ale ukazuje chybu při dotazu do ZR. Pokoušela jsem to poslat včera a dneska to zkouším znova, ale bez úspěchu.

Dipsy nefunguje

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Divné. Nikde žádné upozornění od provozovatelů na nefunkčnost nevidím. Včera (neděle) si tam podalo přihlášku 10 tisíc lidí. *nevi*

zdroj

jl
hodnocení

0x

Přesně to prodělávám dnes... a když to čtu, děsím se, že to zítra lepší nebude..
Prodělávám výsostné nadšení, co za naše peníze páchají.. asi mají i registry úřední dny..

ps2211
15.02.24 22:05
hodnocení

0x

dtto

helena1

Děje se mi to samé a už nevím,co dělat. Obávám se,že to bude zítra to samé.

amperr
hodnocení

0x

Podáno včera. Vyřízeno asi za 30 minut. Nejvíc mě zdrželo, že názvy škol v registru a na stránkách škol jsou úplně jiné a musel jsem dohledávat a porovnávat. Samotný proces proběhl rychle, vše jednoduché a jasné, subjektivně bych na základě včerejší zkušenosti hodnotil jako nejlépe udělaný státní SW projekt.

amperr

Dnes ráno zkušební přihlášení. Bez problému. Pravdou je že přihlášku už mám vyplněnou a tak si systém na registr možná nešáhne a jen načítá svoje data.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]