Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu si dát HHC nebo THC když mám injekci na ředění krve?

Od: volavka odpovědí: 11 změna:
Dobrý den
Jsem zraněný a musím si dávat injekci na ředění krve
Takže mě zajímá jestli to může mít nějaký špatný účinek když si dám HHC nebo THC?
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, nedávejte si ani jednu z těchto látek
volavka
hodnocení

A co se může stát když už jsem si to dal?
volavka
hodnocení

No tak tahle odpověď je fakt užitečná, jako z té se dá hned vyčíst že to napsal člověk který pije celý den, nadává na politiku a a když přijde na věci jako je THC tak nemá ani trošku ponětí že to má 10x více lepších účinků než alkohol který doslova nemá žádné dobré účinky
Dám tu třeba příklad, slyšeli jste někdy o rodině která se zničila kvůli konopí? Já třeba ne ale třeba alkohol ten je přece super i když zničil už tolik rodin a životů
Ale tohle zrovna alkoholici moc nepochopí a radši řeknou že konopí je jen pro fetaky
Klasické Česko
Děkuji
liska5

Znám jednoho, co mu vzali řidičák kvůli konopí. A živitel byl najednou bez auta i bez práce.

A vy opravdu neznáte případy kdy jiná droga než alkohol a cigarety zničí rodinu?! Tak toho ještě znáte málo!

A jen tak mimo alkohol má kladný vliv na zdraví stejně jako třen "tráva" .Alkohol občasně a s mírou, tráva tuplem při obtížích!

karelzima
volavka...já vedle podobného bydlel řadu let takže mám docela přehled o tom, jak se postupně psychika uživatele mění. Nejen že ničil a zničil sebe, ale zničil jejich rodinný podnik, rodiče se kvůli němu rozvedli, barák v exekuci,jeho pes skončil v útulku. Mmj. obtěžoval sousedy.Nemluvě o neustálých návštěvách pochybných existencí věnujících se doprovodné trestné činnosti.

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 05. 02. 2024 21:43:42
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

id
hodnocení

0x
Jen si dejte. Thc rošiřuje cévy, vy krev ředíte, tak velký průtok krve utrhne sraženinu. A můžete si vybrat - embolie, infarkt nebo mozková mrtvice. Co byste si vybral?
volavka
hodnocení

Konečně normální odpověď
Děkuji za rozumnou odpověď na mou otázku
jjln

Ale teď dlužíš odpověď ty, co by sis vybral?

volavka
hodnocení

No tak jasné že radši budu opatrný
Ale teď jsem si to přečetl ještě jednou a píše tam o sraženině krve kterou nemám, mám špatnou nohu a teď při úrazu vám předepisují injekci na ředění krve
Stále věřím že je špatný to míchat jak napsal v odpovědi na moji otázku protože to napsal jako normální člověk, takže si to dávat nebudu
A abych uvedl celou otázku na správnou stranu jelikož jsem nedodal tak HHC nebo jednou za čas THC beru proti bolesti hlavy jelikož mi léky na to nezabírají
Ale nějak to holt přežiju přes tu dobu co budu mít tyto injekce abych se vyvaroval možným vedlejším účinkům
Takže děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek dne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]