Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevi nekdo jak si zlomit prst?
Znala jsem jeden fígl, fungoval. Kdyby tenkrát jeden kluk po použití tohoto x krát osvědčeného triku o prst nepřišel úplně, napsala bych ho.
Jestli Ti jde o neschopenku, tak naražený prst je ve "škrobáku" skoro stejně dlouho, jako zlomený.
doplněno 15.07.10 16:53:Já měla naražený malíček ve škrobáku cca měsíc.
Super dotaz. Na dlouhodobou neschopenku doporučuji spadnout do výtahové šachty ze 4patra, když to přežijete tak těch zlomenin bude hafo a užijete si to. Neví někdo jak vrátit čas? Ten den kdy se mi to stalo, bych přeskočila ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Spolužák si na ruku pustil poklop popelnice, přeražené měl 2prsty. Tak hodně štěstí při sebepoškozování! (nevím proč, ale chtělo by se mi napsat-MAGORE) Sory.
Tak přesně tenhle způsob s poklopem jsem měla na mysli. Jenže ten, kdo to zkoušel, jak jsem psala, si ten prst takhle rovnou amputoval. (což původně nechtěl)
No vždyť říkám cca měsíc, záleží na věku, na síle kostí, na místě v kterém to je, na otoku okolo, hromada věcí, které může posoudit jen lékař s pomocí rentgenu. Anýsku, o co vlastně jde? Kvůli čemu chceš takhle hazardovat? Stojí to za to? Povídej, třeba přijdeme na něco lepšího.
Hlavně tím, že přijdeme na něco lepšího, nemyslím ze sféry ublížení si, ale lepšího řešení z nějaké situace.
Co jsem psal o těch otáčecích dveřích? Ale, jinak bych i pro tuto otázku měl trochu pochopení, taky jsem byl mladej a blbej.
Ahojík, co je tohle za otázku? To myslíš opravdu vážně, že si úmyslně zlomíš prst?
A proč jako? Mě v týdnu padla na nohu velká stavební vodováha ( asi z dvou metrů) - ta bolest byla hodně , hodně zlá- myslela jsem, že mám nejspíš zlomený kotník...ale je to naštěstí jenom naražený...
Nechápu, proč si chceš ubližovat schválně?
Můžeš si ublížit víc než si myslíš...
anysku neblbni, já si fakt zlomenin a osteosyntéz a tinanových obratlů užila a nepřeju to nikomu. Také by se mohlo stát, že o prst příjdeš a to fakt nestojí za to.
Nejjednoduší je dát si prst do dvěří, ideálně pod panty a zavřít je... a bolest nemusí být moc velká... Jinak pokud máte sado-maso sklony, normálně si po prstech ťukněte kladívkem
Jinak ale musím poznamenat, že zneužíváte lidi na téhle poradně a relativní anonymity internetu... Tuto radu berte jako recesi, a radši běžte makat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.