Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek a buzení

Od: sp1 odpovědí: 11 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Jestli už se vám stalo že byste se budili 5 krát za noc. To je každou hodinu a půl?
Já kdyz spím někde jinde tak mi toto dělá.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Spánek obecně probíhá v jedenapůlhodinových cyklech, ale nevzbudíme se při nich, nebo vzbudíme jen jednou. V cizím prostředí možná nemáte spánek tak hluboký. Mozek je víc ve střehu, vnímá víc.

nov
hodnocení

2x

Já to mám doma ve své posteli docela běžně.

ivan*
hodnocení

0x

To je vcelku normální reakce. Za čas si tělo zvykne. Změna prostředí dělá své.

ja
hodnocení

0x

Mě se to běžně stává každý den a to ve své posteli. Když se vzbudím JEN 5x tak je to paráda. A nejde jen o vzbuzení, ale jsem celý propocený a navíc musím na WC.

liska5

Hořčík užívejte a potraviny, co ho mají hodně: kakao, banán, ořechy,..To kakao a hořkou čokoládu přes den, neboť má budivý efekt jako kafe. A dejte si zkontrolovat krevní cukr.

ja

Děkuji za radu.

Čekal jsem, jestli někdo připojí komentář nebo radu a proto jsem nenapsal skutečný důvod. Ty potíže vyvolává hormonální léčba rakoviny prostaty. Krev mě kontrolují každé 3 měsíce.

liska5

Ale né... Opatrujte se, držte se, a mějte ve stravě dostatek Zn. *srdce*

mraf
hodnocení

0x

Budit může i vlastní osobní chrápání. Spěte na břiše!

hodnocení

0x

tolikrát ne, ale budila jsem se snad pravidelně ve dvě a usinala nad ránem... takže jsem se pak dopovala přes den kávou, pak zas nemohla usnout, no děs :D začarovaný kolečko. co ti můžu poradit, tak mě pomáhá sleep green bylinný čaj a samozřejmě jsem omezila i kofein :)

liska5

Mezi 1.00 a 3.00 je podle orgánových hodin doba nejvyšší činnosti jater. Ty detoxikují, tak asi měla co dělat. Zvažte, co je pro Vaše játra zatěžující, ještě kromě těch více káv. Omezte smažené, paštiky, uzeniny, tučná jídla, plísňáky a taveňáky, chipsy, mastné pečivo, majonézové trvanlivé saláty, sladké tyčinky a levné čokoládky, barevné limonády, potraviny s konzervanty. A zařaďte hodně zeleniny, zejm. listové a kvašené /zelí/, ryby, ořechy, cereálie. V tom všem je Zn, a A vit. a to játra ráda. Až vyrazí pampelišky, z těch lístečků je na játra dobrý salát. Taky ostropestřec, ale ne čaj, nýbrž olej nebo tinkturu, nebo mletý. Jestli se chcete praštit přes kapsu, tak Regalen kapky. Přesně podle návodu. První týden určitě poloviční počty kapek, aby s Vámi moc nezamávala odléčovací reakce. Žlučník si nechte zkontrolovat na sono. I když kafe, stejně jako ty ořechy brání tvorbě žluč.kamenů.

Káva dehydratuje. Tím způsobuje únavu. Za každou vypijte sklenici vody. Taky Vás zbavuje vit. B1. A při větším počtu káv se s vodou snáze zbavujete minerálů.

hodnocení

0x
Já se budim 4x i 5x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]