Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžovák v šedé barvě, je to velký problém?

Od: marketad odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nemám doma multifunkční zařízení s tiskárnou, kopírkou a skenerem. Byla jsem v knihovně a dvakrát vytiskla Prohlášení tzv. růžovák, ale i když jsem dala tisknout barevně, tak se mi to vytisklo šedě. Bohužel asi jim došla barva, nemám kam jinam zajít. Myslíte, že je velký problém, když pošlu do firmy tzv. růžovák a bude v šedé barvě? Protože já to musela vše vypsat ještě s DPP a pak znova zanést a naskenovat a pak ještě sloučit naskenované do jednoho dokumentu, popsat. Tak jsem teď strávila hodiny hledáním programu zadarmo co mi obarví pozadí narůžovo. Jelikož mám win 10 a po všech možných aktualizacích mi zmizeli z počítače 2 programy zdarma, kde to šlo obarvit, tak jsem nakonec z formátu PDF konvertovala do JPG a tam jsem dala lehkou růžovou. Jenomže po prohlédnutí jsem zjistila, že několik řádků v dokumentu jsou tam kousky vymazané, jakoby přejeté gumou. Už je konec měsíce a představa jít zase do knihovny je dost nepříjemná, navíc jim to tam netiskne barevně a ještě naskenované dokumenty jsou některé lehce nakřivo, strašné. Vadí hodně, když tzv. růžovák bude šedý a růžová barva nikde? Nebo jim pošlu obě verze, v té druhé holt chybějí někde kousky linií.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já letos podepisoval černé na bílém.
Nechte si to vytisknout černo bílé a bude to v pohodě.

hodnocení

1x

Jak pise Juraja.

Cernobila verze bohate staci. Barva papiru nema vliv na spravnost vyplnenych udaju.

hodnocení

0x

"Zelená" karta taky není karta v pravém slova smyslu a také není zelená!

Soudím, že to mají barevně proto aby byl lepší přehled když je vícero spisů v šanonu? Nebo je to jen pro prd.. králíkům, aby si s tím neznalí lidé lámali hlavu proč to tak je!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]