Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google penezenka - proc to chce adresu?

Od: petnon odpovědí: 3 změna:
Chci si zaridit placeni mobilem, stahnul jsem si Google penezenku, ale pri pridani karty to chce krome jmena na karte a jejiho cisla i kompletni adresu. To je normalni nebo proc to chce, kdyz pri placeni kartou fyzicky nebo na internetu adresu prece nezadavam...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petnon
hodnocení

A jeste doplnujici dotaz - pridal jsem si do google penezenky lidl vernostni kartu podle jejiho cisla, ale zobrazuje se mi v ni odlisne vypadajici qr kod nez v aplikaci lidl. To je v poradku?
petnon
hodnocení

Tak chyba byla ma, spletl jsem jedno cislo. Ale nejde mi pridat albert, v aplikaci mam nad kartou jen ctyri pismena/cislice a pri pridani do google penezenky se kod neukaze.

hodnocení

0x

Já jsem si placení mobilem zařídila od své banky. Stačilo pár kliků. Bála bych se stahovat peněženku od googlu, zvlášť když je to podmíněné zadáváním adresy.

Když máte kartu, máte i svojí banku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]