Nejste přihlášen/a.
Chci si zaridit placeni mobilem, stahnul jsem si Google penezenku, ale pri pridani karty to chce krome jmena na karte a jejiho cisla i kompletni adresu. To je normalni nebo proc to chce, kdyz pri placeni kartou fyzicky nebo na internetu adresu prece nezadavam...
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
petnon
A jeste doplnujici dotaz - pridal jsem si do google penezenky lidl vernostni kartu podle jejiho cisla, ale zobrazuje se mi v ni odlisne vypadajici qr kod nez v aplikaci lidl. To je v poradku?
boba®
0x
Já jsem si placení mobilem zařídila od své banky. Stačilo pár kliků. Bála bych se stahovat peněženku od googlu, zvlášť když je to podmíněné zadáváním adresy.
Když máte kartu, máte i svojí banku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]