Nejste přihlášen/a.
Podle toho, co a jak pečete. Pojem "pomalý hrnec" je už dost zažitý. Remoska je takový pomalý hrnec. Mám už druhou za cca 30 let a dělávám v ní hodně ráda a často. Buchty, listové pečivo, práškové pečivo, maso, rizoto atd. Neumí jen pusinky a křupavou kůrku na kuřeti nebo kačeně. I zapékám v ní toasty. Než bych rozehřívala celou velkou troubu, tak to raději Remosku. Je několik fitem-ETA a Remoska, ale podstata je stehná. S fritézou nemám zkušenost a ani nepotřebuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.