Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji si zakoupit nějakou solidní ruční pilku se kterou dle potřeby ořezal větve do síly zápěstí.Neumím se na trhu zorientovat.Chodil jsem po obchodech, ale nevím, která by byla opravdu dobrá.Myslím tím, že dobře řeže a hlavně vydrží.Děkuji za radu .J
Na řezání větví s průměrem zápěstí opravdu nepotřebujete nic exkluzivního. Dojděte do železářství/hobbymarketu a kupte jakoukoli zahradní pilku na větve. Ty pilky řežou stejně a výdrž bývá dostatečná, cena bývá kolem 200 Kč, jakmile bude řezání obtížnější, koupíte novou. Už jsem takových pilek pár vystřídal a žádný rozdíl ve vlastnostech jsem nepozoroval, čímž ale nevylučuji, že lze sehnat i dvakrát dražší pilku, se kterou lze větev uříznout o 5 sekund rychleji a vydrží o půl roku déle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.