Nejste přihlášen/a.
Jde o snížení stavu lidí na světě. Jsme přelidněni. Války jsou nemoderní, moc nápadné a neekonomické. Proto ty různé prasečí chřipky, drahé léky, co mají víc vedlejších škodlivých účinků. A samozřejmě potraviny. Lidí je jak sr...
Dobře si vzpomínám na JZD SLUŠOVICE, kde se pěstovaly a vyráběly potraviny, jen pro vládní činitele a normální pracující člověk si ani nepřičichnul. Myslím, že dnes je to na pováženou, vše se kupuje v obchodě, málokdo má své zvířectvo a své ovoce se zeleninou. Myslím, že nejsou ani zdravé mikrovlnky, ale mám jí také. Pravdu se nikdo nedoví. Toť můj názor. PT /stařenka/
Proč to našim politikům nevadí?Jsou podplaceni,koupeni?Asi na tom vydělávají svůj díl zisku,že lidi jsou tak hloupí a všechno sežerou.Je to tím,že vlastní nebo jsou zainteresováni na některé obchodní sítě apod.?Hlavně že je to levné.Ale že je to samé Ečko a syntetika,to nevidí.Stačí,když člověk vidí,co lidi kupují za potraviny.Samé minerálky s příchutí,kokakoly,kde je vše syntetické-a nenapadne je blby,že je to samá syntetika,hlavně,že je to dobré.To samé je tmavé pečivo.90 procent tmavého pečiva je jen obarvená mouka a podvodní pekaři to vydávají za tmavé pečivo.Nanukové dorty jsou jen samá syntetická příchut,stačí si to přečíst na štítku.A mizerní majitelé si mnou ruce ruce,jaký mají kšefty z hloupých lidí,co to sežerou.Bylo by zajímavé vidět,jestli ti jí samy.Troufnu si říci,že oni,členové a předsedové dozorčích rad,akciových společností,kteří nás krmí těmito svinstvy,tohle nejí.Jí něco lepšího.
Neblázněte,proč by to mělo politkům vadit?!Politik český nenakupuje v supermarketu,ale má své obchůdky,kam mu vozí výše zmíněné kavlitnější potraviny např.z Německa,kde jak píše malvinka si to nedovolí...
On to člověk asi nemá vědět.či nechce.Co dělat,nebudeme-li jíst,zemřeme.Pojedeme-li si koupit potraviny do "slušnější"-(rozuměj k zákazníkovi) země,budeme jíst pár dní a pak nám dojdou finance...tak co zbývá,povězte,co.
Nejhorší ale je,že takovým mizerným jídlem krmí i děti ve škole a jejich rodiče to neví,protože to nikdy nejedli.Byl jsem sám strávníkem v jedné škole.Děs a hrůza.Troufám si tvrdit,že hospodské jídlo bylo zdravější.Je to úplně něco jiného než před 20 lety za komunistů,kdy na to alespon měl povinnost dohlížet doktor,jak vaří dětem.Ve školních jídelnách vaří v drtivé většině blbky,i když někde jsou snaživé ženské,ale kolik jich je?které mají už zkaženou chuť,které nemají anung o tom,co je zdravá výživa.Neskutečně přesolené,uvařili např.dětem kaši a k tomu osmažený nakrájený špek,který koupili v uzeninách.Proto pozor,co jí děti v jídelně.Mě jednou bylo špatně i po omáčcče ze školní jídelny,která byla určitě z prášku.Je vašim dětem někdy po obědě ve škole špatně?Tak to je jasné.
včera promítali na ulici tyto upoutávky :
Poté co kuřatům ucvakávali zobáky jsem opustila prostor...
Teda Malvi, no to jsem zase na něco klikla Ale nemyslím si, že se svět změní a všichni začnou být vegetariáni, neřkuli vegani. Tady by se musela změnit příčina, ne důsledek. Podívej se do obchodů, všude jsou tuny masa. Všechny druhy, jakékoliv množství. Co nevoní, naloží se na grilování, co se neprodá ani poté, jde třeba do párků, nebo do granulí pro psy. Já si myslím, že by tomu všemu prospěla změna a to v kontrolách chovů. Ano, chovej prasata, ale přesně jako na farmách. Výběhy ven, kotce-čisté a prostorné na spaní. To samé u kuřat, u skotu, u čehokoli. Jenže bychom se museli změnit my všichni. Podívám-li se kolem sebe, mezi mladé, tak co si vzpomínám, mezi dětmi bylo pár obézních a děti se jim smáli. (viz. knížka Metráček). Dnes? Tlustá je drtivá většina a kdo je hubený, je podezřelý. Lidi jsou rozežraní a proto ty velkochovy, aby měli co do... Já to vidím i kolem sebe, když jsem pozvána na grilování, dám si já i manža jeden plátek masa, nebo jednu klobásu a stačí nám to. Div nejsme zlynčovaní. Vy vůbec nejíte, to je hrozný.
Na vlastní oči jsem viděla osmiletou dívenku, která snědla 4 buřty
Mimochodem její tričko oblíknu.
Když vidím, jak někdo sní tu ohromnou bagetu najednou, kterou já bych jedla asi tak natřikrát, valím oči. Vždyť ta bageta je dlouhá jak předloktí jedlíka. Vidím to v práci, ke svačině pět rohlíků a 30dkg salámu. Když vidím ty porce v restauracích, nechápu. Oni zas nechápou můj požadavek na dětskou porci, s kterou mám ve finále taky problém.
To jsem se zas dostala úplně jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.