Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tohle nemůžou ženský nikdy pochopit

Od: pletiplot® odpovědí: 14 změna:
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Je to tak. Nepochopitelné. Ale ze života :). Můj muž u moře zoufale hledal hnusné triko, které se mi včas podařilo vyndat z kufru. Mazaná kamarádka prý nikdy nepřiznala popelnici, vždy tvrdila, že stará bunda, stará čepice atd. je na chatě, u babičky, asi zapomenutá v práci nebo tak něco.

Já jsem vyhodila, hodně daleko od domova něco, co už volalo po popelnici. A klidně jsem s mužm chdila po bytě a pomáhala hledat. *smich2*

Paneboženanebi ! *sok* Voni tyhle finty ženský snad někde studují minimálně osm semestrů. Případně je tu ještě jedna, přiznávám, značně děsivá možnost - že jedna z těch dvou je má ženská pod krycím jménem *smich**smich*

Promon, možné to je! *smich2*

tyler
Pro paní Babkazov - víte, že je to nejen nepěkné, je to v psychologii nazýváno jako gaslighting? Doufám, že taková řešení nepraktikujete často. Je to nechutné, sobecké a může to člověku i ublížit - duševně.

Tyler, děkuji, děku, děkuji. Konečně jsem pochopila, jak jsem se na svém muži provinila. Už se mu nediím, že tak chlastal a byl agresívní. To mi to ale trvalo!

hodnocení

Eh, je mi špatně, když se dovídám, jaké hnusné triky ty ženský dělají. A ještě pomáhají hledat.

hodnocení

2x

V rámci zachování svého duševního zdraví a čistého trestního rejstříku jsem od jistého okamžiku rezignovala *smich2* A ne, chlap není moje vizitka a jeho vzhled taky není moje ostuda - jen je nutné podobné poznámky "neslyšet".

makk
hodnocení

1x

Nojo, já zas nechápu, že ženská má plný šatník a říká, že nemá co na sebe *smich*.

Chlap přijde domů a tam leží jeho žena na kanapi nahá.

"No co to tady děláš, můžeš mi to nějak vysvětlit?"

"Nemám co na sebe."

On přiběhne ke skříni a otevře ji: "Ty nemáš co na sebe? Tak se koukej - jedny šaty, druhý šaty, třetí šaty, nazdar Karle, čtvrtý šaty..."

kdosi

Když ta moje řekne, že nemá co na sebe, tak odpovím, že v tom se mi líbí nejvíc *smich*

Jeden můj kamarád měl skvělý systém. Když žena předváděla šaty, zajásal, jak jí to sluší, jak v tom vypadá dobře. Chvíli chválil a jásal a nakonec, se na půl huby zeptal: "Nedělají ti velký zadek?" A bylo vymalováno.

jhgfd
hodnocení

0x

Já jsem muž, taky to nechápu. Jednak roztrhané rifle, které bych v životě na sebe nedal, nejen kvůli vititce ale aji kvuli kloubům, a jednak bych při rytí nikdy neměl rifle (ani děravé).

Myslím, že šlo spíše o princip, než o konkrétní rifle, troubo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]