Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím a jak vylepit tenisku

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Má oblíbená teniska je prodřená svisle na patě. Co a jak tam nalepit.Švec chce 350 Kč, to považuji za přehnané. Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schwetz
hodnocení

2x

Když se mi proděravěla látka na patě tenisky, uřízl jsem jeden konec patního poutka a přilepil ho dovnitř. Práce na pár minut. Místo poutka poslouží třeba kus popruhu z batohu.

id
hodnocení

0x
Koupit nové.
hodnocení

To nechci jsou jediné domp kterých mi sedí speciální vlozky

nov
hodnocení

0x

Kupte si patěnky do bot.

hodnocení

0x
Pokud jsou to kvalitní boty, obětujte 350 ,- za opravu. Pokud "Vietnamky", tak koupit nové :)

hodnocení

0x

Já jsem takto kdysi dávno opravoval moje oblíbené boty v bílé barvě.

Tehdy jsem tam přišil k hornímu obvodu riflovinu a tu jsem pak ohnul dovnitř do boty. Myslím si, že jsem to i lepil k vnitřní straně boty. Ale cokoliv na patě buď tlačí a nebo to brzo prodřeš.

Pokud se s teniskama nechceš rozloučit, tak jedině oprava u ševce. V domácích podmínkách je to téměř nemožné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]