Nejste přihlášen/a.
Pokud někdo posílá balík přes Balíkovnu, musí vyplnit údaje (potřebné k doručení) na této adrese:
Jste-li příjemce, tak mu tyto údaje klidně poskytněte. Avšak v žádném případě už nesdělujte jakékoliv údaje související s vaší platební kartou, na tom jsou totiž nejčastěji podobné podvody založeny.
Pokud jste prodejce, nechte si platbu zaslat předem na svůj účet a údaje pro balíkovnu vyplňte sama.
Mám živnost a moje hlavní náplň je prodej věcí. Co se týče FB marketplace, tak u každé věci mi napíše falešný/kradený účet, jestli chci, aby mi DPD, Balíkovna atd. pro tu věc přijela a pošle falešný link, kam vyplníte údaje a vyluxují Vám účet (není moje zkušenost, já na to neodpovídám).
Jinak Balíkovna je podobně založena jako Zásilkovna, takže je potřeba jméno, příjmení, mail, telefon a adresa Balíkovny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.