Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vám líbí počasí

Od: jendad odpovědí: 11 změna:

Hezké mapky

chmi.cz/...

chmi.cz/...

A něco z kanady

Tak nevím , video to nechce načíst :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V pohodě, ve čtvrtek a pátek u nás ve městě -15 až -17°C

Dnes krásných letních -5°C*smich*

liska5
hodnocení

2x

Týden sníh a mráz. Poslední dny s modrou oblohou. Nádhera! Včera ještě připadlo. Teď - 5°C. Ten krutý mráz, to bylo potřeba, aby vychcípali škůdci.

Mam to stejně*palec*
liska5

A já myslela, že jste někde na jihu beze sněhu...

jiofa

U nás v Podkrkonoší je minimálně 3 týdny bez sněhu. Tam nějaký ten škůdce mrazem pojde, ale se sněhem nikoliv. Nejmíň jsem měl jeden den ráno -12°C a to je nic.

I u nás v Kérkonoších sníh není. Jen nafoukanej na sjezdovkách. Jak je pod nulou, děla jedou naplno.
Zatím bylo nejméně 11 pod nulou. Tedy žádný velký mráz o kterém by se mělo mluvit.

hodnocení

2x

Jak se vám líbí počasí****Každé počasí se mi líbí, páč nic jiného s tím nelze dělat, tak proč se hněvat...

Koukám na panoramu, na Klínovci, tam je masakr lidí...černá sjezdovka, samý lyžař.

007cz
hodnocení

2x
Dnes je venku zima jak v ruském obýváku...

hodnocení

2x

Počasí neovlivníte, přidám aspoň vtip:

Čech se dozví z televize, že Rusko napadly arktické mrazy. Proto hned volá svému známému Ivanovi do Novosibirska, a ptá se, jak to tam opravdu je.

"Ivane, opravdu je u vás -40 stupňů?"

Ivan: "Ale kdepak, to není pravda, v noci je u nás tak asi -6 až -10, ve dne okolo nuly."

Čech: "Ale já jsem slyšel, že máte venku šílenou zimu."

Ivan: "Jo, tak ty myslíš venku? No, tak to jó! "*smich*

Letitý vtip, ale vždy úsměvný.

jendad
hodnocení

Zkusil jsem to napotřetí sem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]