Nejste přihlášen/a.
Asi jsem dítě Štěstěny. Vyhrála jsem docela dost.
1/ na plese velikánský rohlík. Ale měl velice netradiční tvar. Nevěděla jsem, co vyhrávám a šla jsem si pro výhru. Pak jsem zůstala jen zírat. Všichni se smáli a chtěli, ať výhru ukážu. Styděla jsem se, rohlík jsem přelomila a schovala pod stůl. Nakonec jsem jej vzala domů, manželovi rodiče měli v té době ještě čuníka a ten nějak neřešil tvar rohlíku. Snědl jej s chutí.
2/ Dva metry dřeva. Nebyl to dvoumetrový klacek, ale skutečně 2 m čtvereční, i když jen bříza. Hodilo se to.
3/ O mysliveckém plese hlavní cenu - zastřeleného kance. Nebyl sice zvláště velký, ale poradili jsme si s ním.
4/ Keramické hodiny, které nešly. Museli jsme je vyhodit.
A ještě 2 výhry známých, které stojí za zmínku.
1/ Na našem maturitním plese vyhrál ctihodný starý pan profesor POUKAZ NA TRVALOU. Všichni se chechtali, protože pán měl hlavu holou jako koleno. Jako Karel Hála.
2/ Kamarád u stolu vyhrál láhev vodky. Všichni ho hecovali, ať ji otevře. Protože je to člověk velice lakomý, nepřející, takový "strýček skrblík." A všichni to o něm věděli. Dlouho se bránil. Pak láhev vzal, odešel, zavřel se na záchodě a CELOU JI VYPIL SÁM. Aby nemusel nic dát ostatním. Na záchodě padl za vlast, hasiči ho pak odnesli domů na ramenou. A manželka jim ještě za to vynadala, že ho "OŽRALI". Kdepak, ožral se sám a dokonale. Hlavně, že nikomu nic nedal. Jaga.
Jo a ještě před pár lety jsem vyhrála od realitky pobyt v luxusním hotelu u jezera v hodnotě 5 tisíc. Dala jsem to rodině dcery a prý si to moc pěkně užili.
Kdysi jsem dostal jako dárek balení tří stíracích losů, kde bylo napsáno: "minimálně 1 los vyhrává". A skutečně. Vyhrál jsem asi 200,-. Nutno dodat, že balení 3 losů bylo prý za nějakých 350,- Kč. Výborná psychologie. Paní za přepážkou se hrozně divila, že chci výhru vyplatit a ne si za ni koupit další losy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.