Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat zda-li nevíte kde se toto dá koupit? Jedná se o cvoček na boty, mně se právě jeden z nich hodně rozbil a nechce se mi čekat cca 2 týdny než mi to přijde přes internet z Číny... Ve Sportisimo kde jsem si kupovala boty mi řekli že se to samostatně neprodává a že by se boty museli poslat na reklamaci, ale přijde mi hloupost čekat tak dlouho dobu na vyřízení reklamace. Tak nějaké obuvnictví nebo něco jiného? Předem děkuji za odpověď. Němečková Simona
Tohle zboží mívá galanterie nebo švadlenka, ty prodejny dost často bývají univerzální (naše švadlenka třeba prodává i dětské prádlo, ony totiž byly doby, kdy lidi tohle vůbec nekupovali, kdo by potřeboval jehly, nitě nebo patentnky, když si všechno koupíme hotové, renesance diy přišla celkem nedávno). Taky to mají prodejny čínského zboží (samozřejmě v čínské kvalitě) něco možná i domácí potřeby. Nebo různé obchody "pro šikovné ručičky" a podobné. Ale v galanterii bych začal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.