Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou práci uděláte dřív

Od: macvac odpovědí: 16 změna:

Zajímalo by mě když máte udělat dvě práce,kde nezáleží na pořadí,přitom jedna je těžší nebo složitější a druhá je jednodušší. Tak kterou uděláte první. Tu jednodušší,aby jste měl něco hotový a pak se "rýpal" s tou horší. Nebo napřed tu složitější a pak to už v pohodě dodělat. Já to mám podle nálady,ale většinou udělám napřed tu jednodušší. Dík.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Neberu to podle jednodušší nebo složitější, ale podle toho, co je víc potřeba..Podle toho, co "hoří"...A i to se může lišit podle počasí anebo podle časové náročnosti..Nejde to univerzalizovat..paušalizovat
liska5

To je hezký: Doutnák píše, co hoří...:-D

Já zase dělám tam kde mi teče víc do bot.

hodnocení

3x
Já dělám nejdřív tu, co mi není tolik příjemná. Je jedno jestli je těžší, delší.. a až pak udělám tu, co dělám radši.
okolik

*smich*;):-D Snězte tu žábu

Snězte tu žábu! -/...

Milá okolik - právě naopak, žádná prokrastinace, time management mám nějak vrozený.. občas *andel* ale tu žábu bych si dala.. kecám *smich* Kniha ovšem vypadá zajímavě, myslím že by se mohla v mém okolí pár lidem hodit...*smich2*
okolik

Milá denny276, odkaz ke knize byl samozřejmě vložen pro odlehčení dotazu:-D.

Asi mám podobný styl vrozen po předkovi, nebudu zde uvádět, do jaké specializace jsem se pustila přřed vánočkami.

Ale dopadlo to ku prospěchu. Takže dobrý a pak se jeden těší, na tu vymazlenou lehčí činnost.

Taky není špatný titul, níže s krásným názvem Atomové návyky.*smich* Prošel mi rukou k nahlédnutí.

jiofa
hodnocení

3x

Tak bez zaváhání tu jednodušší, ať to je z krku a potom tu složitější a náročnější, kde může nastat třeba problém. To vše pokud tam není opravdu priorita v důležitosti.

hodnocení

2x

Podle hesla "co můžeš udělat zítra , udělej pozítří!"

Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, ale až pozítřek a máš dva dny volna.

macvac
hodnocení

Nebo také co se neudělá do dvou týdnu samo,to nemá cenu dělat vůbec.

hodnocení

1x

Mám takový divný zvyk, ale na to musím být doma sama. Rozpracuji si třeba tři práce, pak se k nim postupně vracím, dokud nemám všechno hotovo. Pro někoho je to nepochopitelný systém, ale mě to vyhovuje.

mise
hodnocení

1x

To se takhle nedá jednoduše říci, příručky raději udělat nejdříve dložitější (na komplexní činnost je potřeba více energie, a když budete dělat spoustu drobností, nezbyde vám energie, duševní kapacitu na tu sofistikovanější činnost.

dobré je mít vyhrazeny čas na hlubokou práci, což efektivní lidé praktikují typicky od rána do poledne ...

hodnocení

0x

No přece, tu co dobro plodí. Nebo z ní vypadnou ňáký prachy. Přece!

hodnocení

0x
Nejříve tu těžší a pak když už jsem z ní unavená,tu lehčí.

makk
hodnocení

0x

Já bych to dělil spíš na příjemnou a nepříjmenou. Dřív se zbavím té nepříjemné (pokud teda nehraje roli také termín dokončení).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]