Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o tom myslíte? Starý malý TP

Od: doutnak® odpovědí: 12 změna:
Ahoj..V jiných diskusích jsem předem nadával na nový systém "elektrotechničáků" a dnes se mi to asi vymstilo;) Dnes jsem byl na opakované technické prohlídce po odstranění závad..Vše ok,ALE..Prý technika nepustí nový systém dál, protože ve starém málem TP mám prázdnou kolonku-palivo-! V papírovém VTP je vše ok..V roce 2020 při přepisu jsem si toho nevšiml..v roce 2021 při stk si toho nevšimli, v roce 2023 prosinec také néé..A teď leden 2024 při opakované stk nelze vyjet protokol! Takže si musím vzít volno na pondělí a vystát frontu na úřadě, kde mi za peníze snad dají nový malý TP a seberou velký TP..Potom zpět na stk a doufat, že v elektropodobě VTP bude vše ok.
No není to super? Ať žije digitalizace ;)

Co si o tom myslíte? Starý malý TP
Co si o tom myslíte? Starý malý TP #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ale před tím si okopírujte starý techničák, poproste paní úřednici, třeba čokoládou, aby Vám dopsala všechny chybějící údaje z papírového techničáku do elektronického průkazu. Včetně alternativ kol.

doplněno 05.01.24 17:18:

Již se připravuje reportáž o "problémech" technických průkazů a problémy s prohlídkami na stanici TK.

Měla by být příští týden, snad v úterý, či středu, ale to jen odhaduji.

Pokud nezapomenu, dám vědět.

hodnocení

Ano, paní dostane velkou hořkou čokoládu..;) Snad budu mít štěstí na tu samou paní, která mi vystavila tento neúplný malý TP *smich*

Doutnáku, výběr úplatku je špatný. Já bych tohle udělala jenom za mléčnou oříškovou! Případně za 3 domácí jitrnice! *smich2* Jaga.

hodnocení

V tom bude ten problém..Paní minule nedostala čokoládu ani jitrnici a tak mi to alespoň tímto způsobem naznačila;) Bez jitrnice na úřad nelez *smich*
asd1
Cokolady a jitrnice by měl rozdávat spíš ten úředník za prepazkou kterej to podelal. Resp. Urad by mel nahradit kompletní náklady na opravu jejich chyby včetně odskodnyho, což je cestovné a ztráta času.
Starý technicak okopirovat,ohlídat si správný přepis všech údajů do registru.
Vítejte v Kocourkove...
hodnocení

Asd1.. Já se hodně mírním..Kdybych měl napsat,co mám skutečně na jazyku, tak tu budu zablokován;)

A můžete mít na jazyku něco slušného? ;)

hodnocení

Něco slušného zde vždy napíšu;)

Tak to Vás chválím, páč to druhé patří do hospody k pivu...:)

hodnocení

Tam se chystám a pěkně to tam ve vší neslušnosti rozjedu *smich*.Doufám, že tam to vadit nebude,Milane? ;)

Pane kolego, ale to je to správné místo, na vypuštění i peprných slov.

Přeji krásný víkend, já si dal již lahváče.

hodnocení

Milane..Také přeji krásný víkend;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]