Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pár dní mám nějakou virózu, koupila jsem si a užívám Paralen Grip a čaj na průdušky, dýchací cesty, vykašlávání a Tantum Verde sprej forte na bolest v krku. Mám chvíle kdy vůbec nekašlu a vypadá to, že už jsem snad zdravá a pak mám vlhký kašel a když silně zakašlu tak i bolí v krku, taky mám rýmu. Ze začátku jsem měla úplně plný nos, ani mi nešlo smrkat, tak jsem si dvakrát rozkrájela čerstvou cibuli a tu dýchala, tu druhou co jsem se dost nadýchala jsem pak polila medem a ujídala kousky. Taky jsem chvilku cucala česnek jako bonbon a dala jsem si kousky čerstvé cibule do každé nosní dírky a pomohlo to. Uvolnil se mi nos a mohla jsem smrkat. Teď momentálně mám rýmu jen v jedné nosní dírce, léčí se to. Ale celou dobu si zalévám Paralen Grip vařící vodou a až teď jsem zjistila, že se má používat jen horká voda. To tedy celou dobu to piju a není to vůbec účinné? Budu už dbát na to, aby voda na zalití byla pouze horká, ale už jsem si takto zalila minimálně 7 sáčků. Poradíte kolik sáčků Paralen grip zázvor, pomeranč můžu maximálně za sebou vypít?
Já dnes zjistila, že jsem si zalila jen 4 sáčky dohromady a možná ani ne ty 4 v jednom dni. Já ten návod nečetla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.