Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem v Kauflandu Medas Natural Products Zlatý úl Květový med 850g za 159Kč výrobce Slovensko, směs medů z EU a připadá mne zvlaštní chuť jako by tam byl karamel a nějaké umělé příměsy. Je tohle vůbec med nebo nějaká napodobenina podle složení přislazená běžným cukrem a chemií?
Pro příště bez ohledu na výši ceny bych rád věděl, kde bych sehnal opravdu kvalitní značku květového nebo lesního medu a jaká značka výrobce to je, abych se zase opět nespálil jen vizuálním dojmem zajímavého obalu?
Najít si včelařství někde blízko. Ptát se kolegů a známých, jestli nevědí. V prodejně Farmářské produkty nebo na trzích a s včelařem si popovídat. Na cestách krajem občas zahlédnu cedulku: Prodej medu, nebo Honig .. Několik včelařů mám v rodině, což je úplně ideální...Nebo sám chovejte včely. Teď je to móda, ale dobrá! Dokonce na střechách ve městě a půdách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.