Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Existuje nějaká mast, nebo způsob, jak vyřešit fimózu, nikoli operativně?
V klidu není problém, tedy to není otázka hygieny.
Děkuji.
Způsob existuje. Říká se tomu pravidelná - denní onanie. Pomalu, postupně a vše se vyřeší. Existovaly k tomuto způsobu i web stránky, ale nepovedlo se mi již dohledat. Nicméně jde opravdu jen o tohle a pokud si pamatuji, metoda měla 100% úspěšnost. Ten středověký a brutální zákrok jménem obřízka dělají lékaři proto, že z něj mají daleko více peněz než za pouhou radu. Bohužel v takovém světě žijeme. Jinak od žen obecně si v tomto radit v žádném případě nenechávej.
Smode, nejedná se o obřízku. Říká se tomu plastika a je to jen maličká ranka, bez bolesti a bez problémů.
Smode, proč by ženy měly radit špatně? Vychovaly syny, řešily jejich zdravotní problémy, pečují o vnuky a komunikují mezi sebou o jejich zdraví.
To máte jednoduché. Představte si že byste měla dceru a lékař by stanovil, že jí tam dole bude něco řezat skalpelem a to jen proto, že ještě nemá sexuální život v takové formě, jako dospělý. To byste myslela úplně jinak a rozhodně byste dělala vše proto, aby na tak zbytečný zákrok nemusela. Protože byste si to dovedla představit u sebe. Jenže protože se vás to netýká a nic takového se vám nikdy nemůže stát (nejste muž), rozumnět tomu mohou jedině otcové. Bohužel, ani to kolikrát nestačí. Navíc to může mít i celoživotní následky - ani nebudu popisovat. Kombinace neznalosti, naivity a slepé víry v lékaře bohužel dělá své.
Bene, Smode, tady se nejedná o nějakou brutální obřízku. Jen o nějaký uvolněný milimetr droboučkým nástřihem. V 16.12 h. jsem to popsala. Obřízka mi připadá děsivá. S dětmi se ale chodí na trhání nosní a krční mandle, píchání dutin, na operace slepáku... a to je jako O,K., že? A i tady rozhoduje lékař, jak mi to často připomínáte.
Aspoň chlapečkům se kůžička rozcvičuje v teplé vodě při koupání. Když to dvouletému synovečkovi nepomohlo, jak mu to chirurg při lokálním umrtvení lehce nastřihl. Dostali Framykoin na mazání, aby se zdárně hojilo a radu hodně pít, aby moč nebyla ostrá a neštípala. Bylo to v létě, běhal nahatý po zahradě a brzy se zahojil. Žádná obřízka, jen maličký nástřih. S urologem proberte pro Vás přijatelnou variantu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.