Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zůstaňte dnes večer doma

Od: pro99 odpovědí: 22 změna:
Dobrý podvečer.
Možná sem zavítá někdo, kdo je dnes večer sám a hledá na internetu, jestli někdo řeší podobné téma. Protože se mu nelíbí být sám. Chtěl bych vám všem říci, nedoporučuji vám řídit se radami, ať vyrazíte někam sami. Raději zůstaňte doma, jděte spát případně dělejte tak, že je dnes úplně obyčejný den s tím, že zítra je volno. Raději zůstaňte doma, než někde venku pozorovat různé skupiny, páry a bláznivé opilé lidi. Hezký večer.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

Já musím vyjít na kopec vysoko nad město, i když jsem sama. Tam nejsou žádní opilí blázni. Nikdo, jen nádherný pohled dolů, a pak na hory, kde se v místech horských chat blýská a zdálky to rachotí, jako když tam klepou koberce.

1234ko
hodnocení

4x

Hlavně prosím nepouštějte rachejtle a petardy.

liska5

Pozdě... Už to tu bouchá. Někteří to asi chtějí vystřílet, než na ně někdo vyrukuje.

1234ko

Měl by se brát ohled na zvířata, nemocné lidi, domácí mazlíčky. Vždyť to jde i bez toho randálu. A toho smradu ještě druhý den ráno...

Existuje myslím i ohňostroj bez zvuku... to by taky šlo. Ale jak říkáte, už je pozdě...

I když - České Budějovice - docela klid.. zatím...

pb®
U nás taky, nepřetržitě už dobrou půl hodinu. Nechápu to. Loni to bylo stejné, před tím nic podobného nepamatuju. Občas za večer petarda, pak okolo půl noci. Ale ne celý večer. Naštěstí moje jediné zvíře to má a vždy měl na háku.
makak
Já si naopak pamatuji,že to tak bývalo vždycky.
smode2
Sám tedy pyrotechniku nepraktikuji mnoho let, ale stále by mě zajímalo, proč s tím má jeden týden v roce vůbec někdo problém. Dodnes jsem nedostal rozumnou odpověď.
pro99
hodnocení

Myslím si, že před mnoha lety to bývalo ještě horší. Mlátilo to a bouchalo venku téměř celý prosinec, startovalo to už 5.12. když chodili čerti, Mikuláš a anděl. Nákupní centra bývala narvaná pyrotechnikou a dokonce téměř všude bývaly speciální stánky výhradně s pyrotechnikou. Téměř každé větší město pak pořádalo dlouhé a hlučné pyrotechnické představení, na které se sjížděli lidé i z okolních obcí. Tato doba je podle mého naštěstí pryč, města od toho více či méně ustupují nebo to ruší docela, celý prosinec už to v ulicích nemlátí, ale stále existuje mnoho lidí, kteří bez toho nemohou na konci roku být a prostě to musí odpalovat.

hodnocení

2x
U nás na sídlišti se snad zbláznili. Od 18 jedna rána za druhou, rachejtle, ani minutu pauza, kravál, že neslyším ani telku a chudák pes cestuje z koupelny do skříně, pod postel,a furt se klepe. Má slabé srdíčko a já mám o něj strach.
Je mi to líto, u nás na vesnici to naštěstí upadá. I tak ale musím schovat kočky, jinak by ty potvůrky na týden zmizely

hodnocení

1x
Fajna to rada, a co poradíte člověku co má dnes a zítra normální pracovní den:-D

pracovní den...

nebo noc?

jen odpolední?

Milane, noc 18°°hod - 6°° hod. tudíž už 12 minut v práci*frajer*

Tak to mne snad nikdy nepotkalo, za celý život.

Jen rok jsem vydržel dělat na dvě směny.

Přeji Vám, milý pane Juro, ať Vás to hodně baví.

Právě jsem se vrátil od souseda, po dvou pivech a budu trávit běžný večer...

31.12.23 20:10

Děkuji.

hodnocení

1x

Zůstávám doma a za chvíli jdu s detektivkou do postele. Vím, že mě půlnoční randál probudí. Pak znovu usnu až nad ránem. Mám štěstí, že současný pejsek se petard nebojí. Možná to bude tím, že já tyto rány komentuji hodně sprostými slovy. On je chytrý, pochopil, že je to velké darebáctví. Proto se mi občas snaží vrčením sdělit, že chce vrhače petard zakousnout a roztrhat. I když jsem velmi mírumilovná a snad i laskavá, tak u novoročních informací o utržených prstech a jiných zraněních si vždy říkám, že jim to patří.

smode2
Tak to vidíte. A já mám zase chuť každou druhou procházku po celý rok zakousnout a roztrhat ty majitele psů, kteří je nechají volně pobíhat kolem a obtěžovat slušné občany svým hlasitým štěkáním. Ale místo toho to toleruji. Nejhorší jsou psi za brankou, kteří čekají a číhají, a najednou začnou štěkat že z toho máte málem infarkt. Takoví si zaslouží hodit tu petardu přes plot ať se taky pobaví když mají rádi útočit nečekaně. Možná se jejich pán umoudří a bude je zavírat za dům tam kam patří. Nikoliv u branky sousedící s veřejným chodníkem.

hodnocení

0x

Mně by nevadilo být v práci.

Proč se povinně bavit a veselit? Nemám ráda " teď se musí".

Jeden den v roce silvestr, za chvíli je normální den a život půjde dál.

smode2
hodnocení

0x

Hezký večer. Vidíte. Mě tato alternativa vůbec nenapadla. Ale pozorovat venku různé skupiny, páry a bláznivé opilé lidi by mohlo být docela zajímavé. Ještě nikdy jsem to nedělal. Patrně to alespoň dnes zkusím. Děkuji.

pro99
hodnocení

Záleží, v jakém jste psychickém stavu a sociální situaci. V určitém případě by vám to nemuselo uškodit. Nedoporučuji to lidem, kteří jsou sami, nelíbí se jim to a myslí si, že tím, že tam někam vyrazí naprosto o samotě, vyřeší situaci. Nevyřeší.

hodnocení

0x
Já zůstanu a budu pročítat svůj oblíbený blog aluska.org
smode2

Na uvedení MedBeds mají ještě 4,5 hodiny *pozdrav*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]