Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Planeo - odvoz starého spotřebiče

Od: jenda123123 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, objednal jsem si v planeu na eshopu ledničku. Objenávka byla provedena mezi svátky s tím, že mi má být 2.1. doručena. Teď jsem si uvědomil, že jsem nezaškrkl odvezení starého spotřebiče. Telefon mi nikdo nebere a na email taky neodpoví, berou to normálně nebo jaké máte zkušenosti? Jsem celkem v háji, protože nemám možnost odvozu do sběrného dvora a potřebuji, aby si starou ledničku odvezli...

díky moc předem za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odvezou, ale musí být připravená na místě, kam vám složí novou..Nikdo ji nebude tahat z bytu nebo domu a už vůbec ne z patra..ani nebudou čekat než starou vyndáte..Leda byste jim nabídl pár stovek navíc;)
jenda123123
hodnocení

ano, to že ude nachystána je samozřejmostí, jen mi jde o to, že jsem na ehopu neškartl že chci odvézt starý spotřebič

ml1

Planeo to nechá dole, a táhněte si to sami (měli jsme to tak třeba u sporáku). Vloni jsme kupovali pračku u konkurence, mezi svátky - odešla 23. večer, hned 27. jsme ji šli shánět, planeo nic nemělo (teda mě překvapilo, že ho ve městě máme, že se jen z centra odstěhovalo půl kilometru za město) a co mělo ještě ceny uměle navýšené o slevu, která by byla při vnucovaném splácení (ovšem při splácení byla jedenáctá splátka, takže sleva nula nula nic), konkurence to měla levněji (taky výběr nic moc, na výběr ze dvou praček, no ale jedna z nich se hodila), a hned druhý den jsme to měli doma, v vynesením do patra a zaparkováním do koupelny; starou pračku si samozřejmě odvezl.

Jo kde jsou ty časy, kdy to Planeo doneslo do patra a zapojilo a předvedlo.

hodnocení

0x

Já jsem to řešila tak, že jsem na dlaň dala několik 50ti korun a posouvala je- To je za to, když mi to vynesete a to je za to, když odvezete tu starou. A bylo.

Dá se z té situace vybruslit, že dáte inzerát, třeba na Facebook, že funkční lednici za 500kč nebo za odvoz. Já se předminulé takhle zbavila, vzal si ji člověk do dílny. Nekazte si Nový rok prkotinou, kterou hravě vyřešíte.

hodnocení

0x

Ale no tak,je bol Silvester a sobota a nedeľa,to si fakt myslíte,že každý maá byť o víkendu v práci? A k tej druhej možnosti,že pokiaľ máte peniaze na novú chladničku,tak sa určite nájdu niejaké aj na zaplatenie odvozu starej na zberný dvor,keď už nemáte auto svoje na odvoz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]