Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byla vůbec včera někde bouřka?

Od: sabrina® odpovědí: 13 změna:

Meteorologové vydali dnes další varování- přijdou silné bouřky! *smich* Říkám si, že už může předpovídat počasí úplně každý...protože jim to nějak nevychází...*ee*To je jasné, že po takových vedrech ty bouřky přijdou...tak to přece v létě vždycky chodí...Podle předpovědi měly přijít v úterý- a u nás (Brno) horko jako v peci a nespadla ani kapka . Zajímalo by mě , jestli u VÁS ta předpověď vyšla a jestli vůbec někde napršelo ( už by to bylo potřeba *modla*). Díky všem za info...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

v 5 ráno jsem viděl v Židlochovicích vlhkou silnici a na autě bylo pár kapek, jinak ani ŤUK :)

annas*
hodnocení

0x

Já bydlím na Olomoucku, předpověď meteorologům pro naši oblast vyšla.. Asi ve 14.30 h se zatáhla obloha, začalo bouřit (průměrná bouře), provazy deště. Aspoň se dnes nemusí zalévat. Každá kapka vody v tomto horkém suchém období prospěje. Na jaře se topíme ve vodě, nyní nás zase trápí sucho. Počasí si s námi zahrává.

pt®

V úterý ráno, kousek od Prahy ráno v 5.15 hod. bouřka a slejvák do 6.00 hod. a pak zase pařák až do teď. Aktuálně je právě ve stínku +33 st. PT /stařenka/

pepane*

Včera ráno ve 4,15 bouřilo, pár kapek a konec.Hrůza.Ještě, že máme pro kytí studnu.*modla*

Okolí Zdic u Berouna.

wili*
hodnocení

0x

V Opavě se honily blesky a burácelo. Pár kapek spadlo. Po 18 hod. už nebylo poznat, že se objevil déšť.

lucinkaf*
hodnocení

0x

bydlím půl hodiny autem od Prahy, tam nic. Kolegyně z Prahy, Kladna a Berouna prý v noc prožily pěknou bouřku.

jabraka*

mohu to potvrdit,muškáty to odnesly.

JABRAKA

pepane*

A ani ne 15km od Berouna nic.*nevi*

zlinacci*
hodnocení

0x

Ve Zlíně včera taky bouřka a slejvák.ale tak 20 minut a pak tu bylo jak v prádelně.bylo to kolem 15.00

hodnocení

0x

u nás v Městě Albrechticích, kolem 13.00 až do 14.00 nepršelo,nelilo ale "padala voda" *sok*

do 5 minut jezera

prostě masakr

předpověď jim vyšla skoro na minutu, (pocsi.idnes) opět nezklamalo

vyčistil se vzduch, hned se lépe dýchalo

trei
hodnocení

0x

V Ostravě taky pršelo, trochu kroupy a byla bouřka. Bylo to někdy odpoledne asi kolem 13-14. hodiny.

Ale dneska zase nehorázné horko jako by nic *slunce**zed**ee*

marenka*
hodnocení

0x

Šluknov včera. Zatáhlo se, začalo mírně pršet, dvakrát zabouřilo. Začala jsem se oblékat i se psy, že půjdeme zmoknout. (já to miluju) Než jsme se dostali ven, bylo po. Vzduch jak v prádelně. *zed*

lidus*
hodnocení

0x

tak tak u nás v Bystrci taky nic a dnes stejně, na přehradě hlava na hlavě, voda na Rakovci u sirky je suprová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]