Nejste přihlášen/a.
Nu mně před nějakým rokem psala jistá sličná slečna z Královce... po nějaké době došlo na to, že se nepohodla z otcem a hrozně by za mnou chtěla přijet, ale že to stojí moc peněz za vízum, lékařskou prohlídku a kde co všechno. Když jsem jí napsal, že podle ministerstva zahraničí nic z toho nepotřebuje a že nechápu proč mi podle IP adresy píše z nějaké fabriky na Uralu, když má být z Královce se už neozvala... ![]()
Letos mě pro změnu oslovila slečna údajně z Číny... začalo to věrohodně, jelikož to vypadalo jako omyl - napsala mi zprávu ve které mě pokládala za turistického průvodce Prahou. Podle předvolby to ale nebyla Čína, ale nějaký menší státeček v okolí. Psali jsme si o normálních věcech, prý podniká v gastronomii a bude otevírat restauraci v Praze a ráda mě pozve na slavnostní otevření. Občas zmínila, že úspěšně vydělává nějakými investicemi. Když ale po pár dnech zjistila, že se na toto téma nehodlám bavit, tak už nenapsala... ![]()
Taky mi psala nějaká podplukovnice US Army, dcera německých rodičů, toho času na misi v Jemenu. Že by hrozně chtěla z té mise pryč a chce se tady provdat a přijede za mnou. Musím jen jejímu velícímu generálovi napsat na služební email (na AOL a v poho, že česky) info o tom, že si ji chci vzít a za malý poplatek jí vyřídí možnost odchodu do výslužby, opuštění mise a šťastný život po mém boku. Peníze bylo potřeba převést na účet u Fio Banky vedený na české jméno (informoval jsem o tom banku, ale měl jsem pocit, že mi moc nevěří, tak nevím jestli to prověřili). Jejímu generálovi jsem poslal obrázek s fakáčem... chtěla vědět jestli jsem mu poslal tu žádost a výpis o převodu peněz... tak jsem jí poslal výřez obrazovky co jsem poslal generálovi a k tomu dodal, že mi jakožto členka americké armády poslala dvě zprávy omylem v gruzínštině je jistě věc čistě náhodná... No proklela mě do x tého kolene, popřála mi ať mi shoří dům a cestou do práce mě přejede auto... veselé to bylo... ![]()
A teď naposledy mě požádala o přidání na FB slečna údajně ze Slovenska... po pár zprávách mi volala přes Messenger videohovor (vypadalo to na online sex s následným vydíráním nahrávkou mého počínání). Když jsem jí vysvětlil, že si sice můžeme pokecat, ale kameru nezapnu, protože spolu mluvíme přes počítač, kde kameru nemám a na telefon si to nenainstaluji, protože je služební a nemám oprávnění k instalaci neschválených programů, ji to nějak přešlo a ztratila zájem... ![]()
Jo... internet umí být velmi veselé místo.
> Peníze bylo potřeba převést na účet u Fio Banky vedený na české jméno (informoval jsem o tom banku, ale měl jsem pocit, že mi moc nevěří, tak nevím jestli to prověřili)
Podvodníci najmou nezasvěceného českého bílého koně, který pro ně platby na svém účtu přijímá a přeposílá je na zahraniční konta. V jiných zemích, kde jsou imigranti ze země podvodníků, najímají podvodníci mezi nimi (u nás to je případ Vietnamců, Ukrajinců a Rusů).
Jestli to chceš někde nahlásit, tak bych spíše volil Policii, oddělení finančních podvodů. Třeba už tam pár zpráv o tomto kontu mají.
Královec je údajně opravdu správné české pojmenování toho města.
Sice říkáme Mnichov, ale kdo říká Řezno (Regensburg)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.