Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mě se to stát nemůže. Stalo se

Od: ra20z® odpovědí: 16 změna:
před pár dny pípla SMSka „už je to dlouho vzpomínáš si na mne“, ne , nejsi ty moje dobrá kamarádka Judy? Jsem ERIKA MORY. Japonka. tvá kamarádka. Nezapamatovala sis mé pracovní číslo?“ ne. Pak proběhlo dalších několik SMS, byla zdvořilá a inteligentní. Mezitím jsem vyhledavačem projel její číslo, nic podezřelého. Protože jsem chtěl ozvláštnit svůj stereotypní život a zahnat vánoční nudu a poznat někoho nového jsem pokračoval v komunikaci s úspěšnou ženou která žije v Menhetnu a živí se investováním do akcií. Přes whatsapp je lepší komunikace tak mne poslala svoje číslo, vyhledávač opravdu našel číslo registrované ve státě NY, ale protože jsem evropan tak podrobnosti byly nedostupné. Poslala mi svou fotku. Na které vypadala krásně. Fotku jsem prohnal vyhledávačem tváří a jediný odkaz byl na tiktok kde byla ta samá žena ale pod jiným jménem a dostupné byly jen 2 videa na kerých byla reklama na náušnice. Vyhledávač na její jméno našel hodně odkazů na reálnou ženu úspěšnou podnikatelku která vypadá téměř stejně jak na fotce co mi poslala. To už mě bylo jasné že nekomunikuji s tím kým má být, ale chtěl jsem zažít něco nového a nevšedního, také to byla příležitost prozkoumat komunikaci v angličtině. Sama mi nabídla hovor, ale s mou slovní zásobou se nedomluvím. Překladače fungují celkem dobře. Probíraly jsme různá témata. Dokonce mě dávala rady do života. Její oblíbené téma souviselo s její prací a skoro vždy dodala že vydělává hodně peněz. Další den jsem asi komunikoval s jiným člověkem protože interakce byla odlišná. K večeru už mě to přestalo bavit a nic novému bych se nepřiučil tak jsem ji zavolal, samozřejmě byla pracovně vytížená, ale na psaní texty měla čas, za půl hodiny po x výmluvách si udělala čas, hlasitost v telefonu jsem musel nastavit na maximum ale byla stejně špatně slyšet. Podle hlasu bylo evidentní že se jedná o jinou osobu ani věk neodpovídal. Zapnul jsem kameru a řekl jí „kamera on pleace“ tón jejího hlasu se změnil na vyděšení a bylo slyšet jen „no no no nou“. Uložené kontakty jsem zablokoval a počet mích přátel zůstal nezměněn.
Mě se to stát nemůže. Stalo se
Mě se to stát nemůže. Stalo se #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Mě volal Harry, že prý je problém s nějakým mým účtem. Bohužel zněl jako typickej hnědej šmejd z Bangalóru, takže můj problém s účtem zřejmě přetrvává.

Koukám, že Erica investuje do Bitcoinu. Asi jsi propásl možnost výhodné investice s garantovaným ziskem 30% měsíčně. :-D

hodnocení

Erika vydělává opravdu hodně peněz, ale ještě jich nemá dost aby jí to zabezpečilo do konce života.
Mě se to stát nemůže. Stalo se #3
Mě se to stát nemůže. Stalo se #4

Ta lepá děva na obrázku vypadá spíš na Čiňanku než Japonku.

hodnocení

Tu chvilku co jsem ji slyšel neměla japonský přízvuk.
Tiktok je dominantní hlavně v číně.

hodnocení

0x

Anglicky se nedomluvím,za hranicema jsem byl max. v dojčlandu,účet nemám a na bitcoin ( zlato,...) mám odborné poradce

hodnocení

Anglicky netřeba umět. Překladač v telefonu automaticky přeloží textovou zprávu.

hodnocení

0x

Nu mně před nějakým rokem psala jistá sličná slečna z Královce... po nějaké době došlo na to, že se nepohodla z otcem a hrozně by za mnou chtěla přijet, ale že to stojí moc peněz za vízum, lékařskou prohlídku a kde co všechno. Když jsem jí napsal, že podle ministerstva zahraničí nic z toho nepotřebuje a že nechápu proč mi podle IP adresy píše z nějaké fabriky na Uralu, když má být z Královce se už neozvala... *smich*

Letos mě pro změnu oslovila slečna údajně z Číny... začalo to věrohodně, jelikož to vypadalo jako omyl - napsala mi zprávu ve které mě pokládala za turistického průvodce Prahou. Podle předvolby to ale nebyla Čína, ale nějaký menší státeček v okolí. Psali jsme si o normálních věcech, prý podniká v gastronomii a bude otevírat restauraci v Praze a ráda mě pozve na slavnostní otevření. Občas zmínila, že úspěšně vydělává nějakými investicemi. Když ale po pár dnech zjistila, že se na toto téma nehodlám bavit, tak už nenapsala... *smich*

Taky mi psala nějaká podplukovnice US Army, dcera německých rodičů, toho času na misi v Jemenu. Že by hrozně chtěla z té mise pryč a chce se tady provdat a přijede za mnou. Musím jen jejímu velícímu generálovi napsat na služební email (na AOL a v poho, že česky) info o tom, že si ji chci vzít a za malý poplatek jí vyřídí možnost odchodu do výslužby, opuštění mise a šťastný život po mém boku. Peníze bylo potřeba převést na účet u Fio Banky vedený na české jméno (informoval jsem o tom banku, ale měl jsem pocit, že mi moc nevěří, tak nevím jestli to prověřili). Jejímu generálovi jsem poslal obrázek s fakáčem... chtěla vědět jestli jsem mu poslal tu žádost a výpis o převodu peněz... tak jsem jí poslal výřez obrazovky co jsem poslal generálovi a k tomu dodal, že mi jakožto členka americké armády poslala dvě zprávy omylem v gruzínštině je jistě věc čistě náhodná... No proklela mě do x tého kolene, popřála mi ať mi shoří dům a cestou do práce mě přejede auto... veselé to bylo... *smich*

A teď naposledy mě požádala o přidání na FB slečna údajně ze Slovenska... po pár zprávách mi volala přes Messenger videohovor (vypadalo to na online sex s následným vydíráním nahrávkou mého počínání). Když jsem jí vysvětlil, že si sice můžeme pokecat, ale kameru nezapnu, protože spolu mluvíme přes počítač, kde kameru nemám a na telefon si to nenainstaluji, protože je služební a nemám oprávnění k instalaci neschválených programů, ji to nějak přešlo a ztratila zájem... *smich*

Jo... internet umí být velmi veselé místo.

makak
Ach jo, mě ani nějaká podvodnice nenapíše...*plac*
hodnocení

Na jedné seznamce mne kontaktovala také plukovnice US army. Na takové nabídky nereagui.
hodnocení

Makak. Není o co stát. Podle hlasu té ženě rozhodně nebylo 36, ale o několik desítek let více.
lmgify

> Peníze bylo potřeba převést na účet u Fio Banky vedený na české jméno (informoval jsem o tom banku, ale měl jsem pocit, že mi moc nevěří, tak nevím jestli to prověřili)

Podvodníci najmou nezasvěceného českého bílého koně, který pro ně platby na svém účtu přijímá a přeposílá je na zahraniční konta. V jiných zemích, kde jsou imigranti ze země podvodníků, najímají podvodníci mezi nimi (u nás to je případ Vietnamců, Ukrajinců a Rusů).

Jestli to chceš někde nahlásit, tak bych spíše volil Policii, oddělení finančních podvodů. Třeba už tam pár zpráv o tomto kontu mají.

kralovec
Makalu asi nejsi vystaven na te spravne seznamce jak gotrek :))
Zensky neoslovujou, a pokud ano tak to musi byt tragedka anebo ty musis byt Brad Pit aby te oslovila
Btw z královce nepotrebuje vizum obeckralovec.cz/... :)

lmgify

To asi nebude ten správný Královec.:-D Co takhle zkusit Königsberg nebo Калининград? *smich*

kalinka
Tak proč nenapíše Kaliningrad?
Copak je normální psát místo Barbary Streisandové třeba Barbora Pruhovanýpísek?
Anebo místo Arnolda Schwarzeneggera psát Arnold Temnákomůrka? :))
lmgify

Královec je údajně opravdu správné české pojmenování toho města.

Sice říkáme Mnichov, ale kdo říká Řezno (Regensburg)?

hodnocení

0x

Mně chodí každou chvíli SMS a mail, že si mám někde vyzvednout balíček, napsat,kdy si ho chci vyzvednout nebo kdy mi ho mají doručit. Nereaguji a mažu. No,rúzná seznámení,to je běžné,nechci,známí,které znám,mi zatím stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]