Nejste přihlášen/a.
Co Vám přinesl Ježíšek pod vánoční stromeček za dárky?
Kvedlaly z Kvedlinburku, frisbee, podložku na sezení do auta, tachometr na kolo, diář, ústní vodu, pasírovací plátno a něco jako slide podložku (ze dvou koleček), Rhino Horn, SD a paměťovou kartu, sluchátka k PC, ručník, kosmetiku, los, na který jsem vyhrála 200 Kč, batoh, vestu s páteřákem, rukavice na kolo, držák na pití na kolo, Krabčáky, chrániče na lokty, ...
Parfémek, voňavé pěny do koupele, vstupenky na Donutila (budu se těšit až do jara). Celkem nic nechci, po ničem netoužím a co bych potřebovala, to si koupím. I tak jsem měla radost.
Největší dárek jsem dostala nečekaně, když jsem si v práci postěžovala, že mi paní odřekla na poslední chvíli pečení cukroví a když jsem se odhodlala po večerech něco uplácat, klekla mi trouba. Moje kolegyňky mi poslední den před dovolenou donesly do práce po krabici cukroví, voňavého, domácího... až jsem z toho brečela. Holky zlatý. A moje snacha, která se mi od syna právě stěhuje, protože ho nemiluje, mi nacpala krabici lineckého a perníčků. Tak se asi se mnou nerozvede, nebo nevím
Já nesháním, ale občas se zajdu podívat, co když mne něco osloví. Jednou jsem tam koupila za pár stovek zajímavou vázičku se spirálou bublinek, takový 3D efekt v nazelenalém skle. Nepochopitelná technika. Nedalo mi to a ukázala jsem to starožitníkovi, co tomu říká. Přemluvil mne a dobře mi za ni zaplatil. Jindy tam měli děsný naivní obraz s třema gráciema u rybníčku. Velký a levný byl. Grácie jsem vyřízla a rám odvezla ke sklenáři. Teď je z něj na hotelu nádherné zrcadlo.
Já jsem si přála anděla, aby na mě v příštím roce dával pozor. Dostala jsem Andělku s dlouhými vlasy a růžovými křidélky. Hned jsme si padly do oka. Nekřesťansky drahý parfém Trésor. Půl kila luxusních čokoládových bonbónů ze Švýcar, několik čajů, několik voňavých svíček, Vánočího skřítka, sněhuláka ve vánici v lucerně a ještě nějaké dobroty ve skleničkách a v plechovce. A také dva veliké nástěnné kalendáře a také nějaké voňavé láhve do a po sprše.
Já sama jsem udělala největší radost voucherm do výstavní síně s motýly. Více než nádhernou peřinou, velkou skleněnou dózou se 2ma kily oříšků. Z prkénka s nějakými špachtličkami a spešl noži na nástroji na krájení sýrů, zeť byl unešen. A pár ptákovin pro dobrou náladu. Jasně že pro téměř dospělé kluky, krásné obálky nemohly chybět.
Samé praktické věci. Struhadlo, staré mi před časem prasklo a manžel mě pořád ujišťoval, ať si nové nekupuji, že mi ještě nějaký čas vydrží. Není to žádný lakomec, koupím si, co potřebuji, nic mi nezakazuje, divila jsem se, proč mě zrazuje. Protože ho chtěl koupit k Vánocům. Dál jsem dostala drbátko na záda, tam, kam nedosáhnu rukou. Talíře. Nedávno manžel 2 nechtíc rozbil, tak za to zase 2 koupil. Tři nástěnné kalendáře se psími rasami, z toho ale, bohužel 2 stejné.
Nejlepší byl tyčový bateriový vysavač na zavěšení, vysává, svítí a když se mu odepne "bříško", je z toho malý ruční vysaváček třeba na drobečky na stole. S tím jsem si vyhrála. Až když děda prohlásil, že přinese misku strouhanky a vysype ji po koberci, abychom dokonale vyzkoušeli, co vysavač umí, ukončila jsem to.
Vánoce prostě byly veselé a tak to má být. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.