Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Merry christmas

Od: karelulm® odpovědí: 4 změna:

Krásné VÁNOCE vespolek ! ! !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hb44
hodnocení

10x
Pište prosím česky. Nešiřme západní "trendy"... Děkuji za pochopení *nene*
makak
Pište prosím česky. Když nesirite ty západní trendy...

hodnocení

7x

Ó, babička Méry je angličanka! Angličtiny tedˇ všude je jako máku. A já jsem raději zastáncem naší krásné libozvučné češtiny.

Ale k další, české větě, odpovídám: ano, krásné Vánoce všem dobrým lidem. Buďte zdrávi, buďte spokojeni, prostě buďte dobře naloženi. I když z vlastní zkušenosti vím, že je to rok od roku těžší. Třeba letos tahám sádru na noze. A nehojí se to a nehojí. Prý věkem! *bzum* Připadá mi to jako drzost. *smich*Ještě nejsem snad tak stará. 68 - to je střední věk. Jaga.

Tak se všichni mějte fajn. Méry christmas k tomu není třeba. Stačí : HEZKÉ A POHODOVÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY VŠEM LIDEM DOBRÉ VŮLE.*srdce*Jaga.

hodnocení

0x

Děkuji a přidávám se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]