Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spokojená žena

Od: infantilni® odpovědí: 17 změna:

Zdravím, chlapi, myslíte, že máte doma spokojenou ženu? Co děláte/neděláte proto, aby se cítila naplněná? (Bez dvojsmyslu hihihi). Zajímal by mě pohled i žen, co je pro ně spokojenost (v souvislosti s mužem). Například u nás je velký spokojník úklid, čistota. Denní řád v ženské hlavě - pro mě nepochopitelný. Zkratka spokojeností myslím to, kdy fakt cítíte, že je žena v naprostém klidu a nemáte z ní pocit viny :D Protože ať si to přiznáme či nikoliv, každý muž má nervózní pocity, a to často (vůči ženě). Zrovna v souvislosti s Vánocemi to pociťují mnohonásobné více :D

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

7x
Spokojená žena? Tyhle vtipy si nech na silvestra..

liska5
hodnocení

6x

Kamarád napsal umělé inteligenci: Moje žena mi nerozumí. První se mu dostala reakce, že takovéto sdělení je velice časté..

Tak jsem se ho ptala, o co jde. A on řekl, že žena se domnívá, že bych měl pochopit, co ona si myslí, co potřebuje. Sama ale nekomunikuje. Trestá ho mlčením. Když on jí řekne, že fakt neví, tak žena se urazí a zase mlčí...

*alene*Mne by z ní trefilo.

ilci
Takovou ženu nutno poslat k vodě. je to vyděračka, manipulátorka, případně rovnou blázen :)

willbr
hodnocení

5x

Spokojená žena? No, každá žena na světě nemá tři věci. Věčně nemá peníze, věčně nemá co na sebe a nikdy nemá čas. Pak jsou tři věci, které má každá, opravdu každá žena na světě. Geniální dítě, vždycky pravdu a blbýho chlapa. A teď zkuste hledat spokojenou ženu.

smode2
hodnocení

4x

Ano. Nic, pouze jsem. Z 99,9% naprostý klid je a to oboustranný. S takovou, ze kt. bych měl nervózní pocity bych nebyl.

hodnocení

*dril* Závist ve mě bloudí

smode2

To nemusí :) vždy je možnost partnerku vyměnit. Horší je, když už v tom jsou děti. Bohužel, i když je partnerka ideální, nikde není napsáno, že to zítra ráno neskončí.

hodnocení

Kdysi jsem měnil dost, a vždycky to skončilo stejně :D takze stačí, že není zlá, postará se o domácnost a miluje :D ostatni se přepije :D

smode2

"postará se, miluje,

ostatní se přepije."

Člověče, vy jste básník :)

hodnocení

4x

Žena vždy vie,že čo chce,horšie je na tom to,že každú minútu sa to mení.

hodnocení

3x

Ano.Zrovna teď po mě vyžaduje,abych se jí nemotal v kuchyni...tak vyrábím stolek na přesazování kytek

24.12.23 13:47
hodnocení

Soucítím

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, spokojená žena je snad protimluv . Ovšem pozor, máte-li dojem, že je Vaše partnerka spokojená (např. nemá námitky k Vašemu oblečení, vzhledu, chování, nesekýruje, nic nepožaduje), tak to může znamenat její postupný nezájem o Vás (a možná se takto realizuje už u jiného pána). Zdravím!

hodnocení

Tuhle situaci si samozřejmě nepřipouštím :D

hodnocení

2x

To existuje?

Ano existuje to. Žel kdo to nemá nikdy neuvěří.

hodnocení

2x
Žena často neví, co chce. Nedá však pokoj, dokud to nedostane...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]