Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co kupujete/děláte za originální dárky?

Od: skritek odpovědí: 15 změna:

Co darujete svým nejbližším? Sháním něco originálního, vtipného, užitečného.

Věk: cca 50 let a 30 let - muži i ženy...

Co se chystáte darovat Vy?

Díky a hezké Vánoce :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezisek
hodnocení

3x

Hezký den,
dělali jsme často pro rodiče kolem 50 let originální dárek pro zasmání:
1) Ježek v kleci - koupit 1 pivo Ježka a obalit drátkem
2) Puzzle pro náročné - dát strouhanku a jako návod fotku rohlíku
3) Pro dědu pak 4x luxusní kola - koupili jsme balík Coca Coly
Samozřejmě to bylo jen na zpestření a vymýšlíme každý rok něco :)

hujer

Samá sranda je tady.. my nekupujeme nám nosí Ježíšek!

okolik

Inspiraci od Ježíška předávám dál*smich*.

okolik

Ježíšku, prosím přihoďte letošní kolekce, Nebo jak je modní hity letošních vánoc. Čas kvapí a někdo ještě nemá dárky inspirujte...:-D

Znáte to chlapi na poslední chvíli...

liska5
hodnocení

3x

Vyrobila jsem pár origoš náhrdelníků z látkového tunýlku - lze stáhnout z dětské čelenky z Pepco a dřevěných korálů s velkou dirkou z KIKu.

Co kupujete/děláte za originální dárky?
okolik

Model z ničeho super.

liska5

Ještě mám v zásobě vlastnoruční rýmovníkové sirupy, nakládané kyselé houby a teď čerstvě skleničky se škvarkama. Liška je hlídá. Ještě jsou teplé *mnam*.

Co kupujete/děláte za originální dárky? #2
21.12.23 22:21
Super *palec*
liska5

No tak, není to úplně zdravá výživa, ale k pestré stravě taky patří, né?...Budou se hodit na hory.

hodnocení

1x

Prozaický, ale vděčný, robotický vysavač.

sinterklaas
hodnocení

0x

pár neobvyklejších dárků: kryptoměna, konopná mast domácí, Sitopaladi churna (koupená v Indii), bio ghí, esenciální olej, fleška s individuálním obsahem, vlastnoruční překlady, obrázek malovaný na papyru/hedvábí, semena exotických rostlin, bankovky z roku narození dané osoby

hodnocení

0x

Bednu českých jablek a hrušek od pěstitele

hodnocení

0x

Kdybych se po vánocích neozýval, jsem mrtvej. Koupil jsem přítulkyni zavařovací hrnec...*smich**hi*. Já vím, že to je prakticky pokus o sebevraždu, ale kdysi se zmínila, že o tu kravinu asi napíše Ježíškovi. Já prostě nevím. Co chce mít, si koupí. A potom vymýšlejte překvapení... Mmchdm, o Liščiny nakládané houby bych se porval...*palec2*

okolik

Budu rival v souboji. Sádlo na zimu se taky šikne:-D.

Okolik, to nebude fér souboj. Tuším, že jste žena a ženy ctím, sádlo by bylo vaše. Ovšem pokud se mýlím a jste muž, bude rvačka..*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]