Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční světýlka s časovačem - jak nastavit?

Od: rybicka® odpovědí: 9 změna:

Nemáte někdo světýlka, kde je timer? Jsou na vypínači 3 polohy - vypnout, zapnout a uprostřed timer. Jak to nastavit? Zapnout v určitou hodinu, nechat svítit podle přání jak chci dlouho a pak vypnout a druhý den dát polohu timer a ono si to bude pamatovat ty časy? Už jsem to loni měla, ale zapomněla jsem jak na to a návod už nemám...Myslím to bylo z Pepca? Kiku? Díky za radu, pokud někdo víte... :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

osa
hodnocení

2x
Blikátka na baterku z normálního krámu co jsem měl, tedy aspoň trošku kvalitní, tak to bylo vždycky tak, že časovač byl na 6 hod. On, 18 hodin off
A tak stále dokola
Takže když to zapneš v 17 hodin tak to bude svítit do 23 hod., a další den znova přesně v tomhle čase…
Jinak, přečíst si návod :))

hodnocení

0x

Ty, co mám já - 1x timer, 2x on, 3x off. Takže to pomačkám, až zhasnou, potom v pět jedenkrát stisknu a svítí opakovaně 5 - 12...

doplněno 20.12.23 22:19:

Složitý? Chci, aby to svítilo od 17hod co 24hod. Světla jsou potmě, zmáčknu jednou v 17 hod - timer, dělají, co chci. Zmáčknu podruhé, svítí stále, zmáčknu potřetí, zhasnou. Co je na tom složitýho?

hodnocení

Hmm, takhle složitý :) to nebylo,to bylo nějak jinak...

hodnocení

0x

Tak kupte takovýto časovač. Bude i s návodem.

Vánoční světýlka s časovačem - jak nastavit?
okolik

Pane svačinka, myslíte to dobře, ale netuším zda by si s tím časovačem osoba poradila.

Někdy stačí si je pohrát se spínáním času. Možná myslí, intervaly sepnutí osvětlení.

ml1

Ten je moc složitý. Na tohle stačí byčejný analogový "kolečkový"či "kolíčkový"stojí pár korun a s přesností na 15 minut si tam časy navolíte.

Mám na mysli tento systém kvelektro.cz/... ale existoval kompaktnější, který měl zásuvku unvitř kolečka.

hodnocení

Tak už mám návod, stačí prohrábnout šuplata ! :) Je to krátký řetěz, spíš řetízek tak na ozdobu vázy s chvojím, koupeno v Lidlu. Má nastaveno 6 hod svícení, tak v požadovanou hodinu zapnu timer a svítí 6 hod, když chci aby svítil kratší dobu, vypnu, když nepřetržitě tak ON.Tak nemusím nic nastavovat. Díky za odezvu a mějte hezké svátky ! :)

hujer

No to je dobrý na takový tady čekáme... člověk se snaží hledat časovače z Pepca, a z jiných shopů, pak z paní vyleze Lidl. Je to vůbec řetízek? Aby to nebyl provázek...

hodnocení

No jo,hujer si určitě pamatuje kde kterou blbost koupil co? :) Nicméně děkuji mnohokrát za snahu, příště se polepším!

Jo a provázek to není, spíš kablík nebo kabílek...

Vánoční světýlka s časovačem - jak nastavit? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]