Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo světýlka, kde je timer? Jsou na vypínači 3 polohy - vypnout, zapnout a uprostřed timer. Jak to nastavit? Zapnout v určitou hodinu, nechat svítit podle přání jak chci dlouho a pak vypnout a druhý den dát polohu timer a ono si to bude pamatovat ty časy? Už jsem to loni měla, ale zapomněla jsem jak na to a návod už nemám...Myslím to bylo z Pepca? Kiku? Díky za radu, pokud někdo víte...
Ty, co mám já - 1x timer, 2x on, 3x off. Takže to pomačkám, až zhasnou, potom v pět jedenkrát stisknu a svítí opakovaně 5 - 12...
Složitý? Chci, aby to svítilo od 17hod co 24hod. Světla jsou potmě, zmáčknu jednou v 17 hod - timer, dělají, co chci. Zmáčknu podruhé, svítí stále, zmáčknu potřetí, zhasnou. Co je na tom složitýho?
Pane svačinka, myslíte to dobře, ale netuším zda by si s tím časovačem osoba poradila.
Někdy stačí si je pohrát se spínáním času. Možná myslí, intervaly sepnutí osvětlení.
Ten je moc složitý. Na tohle stačí byčejný analogový "kolečkový"či "kolíčkový"stojí pár korun a s přesností na 15 minut si tam časy navolíte.
Mám na mysli tento systém kvelektro.cz/... ale existoval kompaktnější, který měl zásuvku unvitř kolečka.
Tak už mám návod, stačí prohrábnout šuplata ! Je to krátký řetěz, spíš řetízek tak na ozdobu vázy s chvojím, koupeno v Lidlu. Má nastaveno 6 hod svícení, tak v požadovanou hodinu zapnu timer a svítí 6 hod, když chci aby svítil kratší dobu, vypnu, když nepřetržitě tak ON.Tak nemusím nic nastavovat. Díky za odezvu a mějte hezké svátky !
No to je dobrý na takový tady čekáme... člověk se snaží hledat časovače z Pepca, a z jiných shopů, pak z paní vyleze Lidl. Je to vůbec řetízek? Aby to nebyl provázek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.