Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prstýnek je mi příliš malý

Od: clarap* odpovědí: 3 změna:

Chci si koupit prstýnek se svým jménem, který mění barvu podle nálady. Na palec, ukazováček, prostředníček i prsteníček je mi však malý. Na malíček je mi zase velký, ale nepadá mi z něho. Myslíte, že si ho tedy mám koupit a malíček mi do něj doroste a zatím ho budu nosit větší. Myslíte si, že bych ho mohla nosit třeba i jenom na části prstu a nedávala bych si ho až dolů. Zatím jsem ho totiž viděla jenom v 1 hračkářství a není ani na internetu. Tam jsou jenom ty, co mění barvu, ale jsou bez jména.

Děkuji za všechny vaše rady:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristy1300*
hodnocení

0x

malíček ti může dorůst...záleží na tom kolik ti je let?

lidus*
hodnocení

0x

Hmm, tak já koupila dceři zlaté prstýnky k 15tinám, 18tinám a byly jí větší, tvrdila jsem, že jí prsty dorostou-ztloustnou. Dnes ve 30ti letech sice zesílila všude ale prsty má stále štíhlé a prstýnky v krabičce. Vaše investice asi nebude velká, já bych to riskla.

clarap*
hodnocení

Díky za vaše rady. Prstýnek jsem si koupila a na malíčku je to v pohodě. Tak už pls nepište, protože mi to chodí na email a už ho mám úplně plný.

Díky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]