Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vás názor na meho manžela..?

Od: miri* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,manzel má kamarada-znameho,kterého jsem nedávno poznala a taky jeho ženu.Rikame si super,že se můžeme vídat společně,ale..Záhy jsme s manželem zjistili,že oni jako pár příliš nefungují.Jeden den se strašně pohádali a ona nám hned ráno psala.Manzel na me tlačil,abych ji pozvala k nám.. No,od té doby k nám jezdí spíš sama a mě se to nelíbí.Tot jsme byli my 3 na namesti-vanocni hudba,pohoda,ale manzel se jí věnoval tzv.pres caru až v moc velké blízkosti.Necitila jsem se už s nima dore.Manzel si všiml mého pocitu a snažil se to se mnou spravit,ale už jsem zarlila a hodně mě to zabolelo.Nikdy nezarlim,věřím mu,ale myslím si,že všechno má své limity a tohle je už moc.Doma jsme se hodně pohádali,On mi říká,že vůbec nerozumí mému pocitu,že to přeháním,že ji chtěl jen rozveselit a ji se to velmi zamlouvalo.Je hodně veselá s prorizlou pusou.Manzela v legraci provokovala a on se chytl a skoro ji tam v legraci objimal..Nemyslim si,že to prehanim,přehání to on..Co myslíte..?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Rozchody a rozvody známých jsou pro nás nakažlivé. Nejvíc, když se rozvádí kamarádka manželky. Ty dvě se najednou shodnou, že všichni chlapi jsou stejní lumpové... Prostě aspoň to zacloumá i pevnými vztahy kolem.

ltz
hodnocení

5x
Ten pár se pohádal a vy jste pozvali na vánoční náměstí tu zenu, také jste ale mohli pozvat jeho, toho pána a paní ne. Nebo spíše oba dohromady, abyste je trochu stmelili. Vyslechli jste asi jenom tu paní, možná by si spíše zasloužil on, abyste se mu věnovali, pokud by chtěl. Paní má prořizlou pusu, je veselá a váš manžel se potřeboval před ženou předvádět. I když nežarlite, věříte mu, ale ona může být ta potvora. Asi to není moc dobře, že k vám sama leze.
miri*
hodnocení

Dekuju moc za názor.. Jistý si se mnou je a to je špatně,popremyslim.. .Máme vztah perfektní už hodně let a jemu asi teď trochu hráblo.. Je pravda,že mi I sám říkal,že to asi trochu přehnal,že se před ní chtěl nejspíš předvádět a to zranilo mě.Stale trvá na tom,že to i přesto přeháním ja.Ano,může být potvora,.Může,nemusí,ale i muže a není zdrave se scházet v této trojce.Uz proto,že jsme teď rozhadani už i my..Dekuju ještě jednou..

liska5
hodnocení

4x

Hlavně se před ním neplazit. Říct jednou a rázně, co mi vadí ..

Nezbývá, abyste si sama pozvala nějakého kamaráda nebo souseda, co potřebuje rozveselit. Kafíčko jen tomu hostu. Ten Váš si umí udělat pohoštění sám... Pokud to technicky nepůjde, tak změňte účes, kupte si něco hezkého na sebe, hoďte se do gala a takhle fešná a žádoucí opoušťejte společný příbytek někam na kulturu bez něj. Nemusí vědět kam, ale měl by vědět, co ve Vaší nepřítomnosti má uklidit. Trochu nejistoty potřebuje. Je si Vámi moc jistý.

miri*
hodnocení

Dekuju moc za názor..Dobrý nápad..

hodnocení

3x

Nejspíš to zatím nic není, ale hezká neokoukaná a vstřícná žena může být pro muže příliš velké lákadlo, tak aby se mu to postupně nevymklo z rukou. Při prvních vážnějších pochybnostech bych ji přestal zvát.

hodnocení

2x
Manzel ji bere jako novy objekt zajmu, ktery ho rozptyluje. Nejspis to nic neznamena, ale pokud to je pro vas neprijemne, tak.mu to musite rict, at se krotí. Treba z neho vypadne, ze chce vyzkouset trojku :-D
miri*
hodnocení

Dekuju za odpověď.. Ano,jsme spolu už dlouho,máme 3 děti a taky si myslím,že jak píšete -nový objekt..Jemu věřím,ji znám chvilku a nevěřím ji..Manželovi jsem to řekla důrazně.Ted ráno jsme si po včerejší dost silné hádce promluvili,vzal zpátečku,že uznává,ze to asi přehnal.. Ji už tady nikdy nechci a jeho jsem požádala,aby s ní zrušil veškerý kontakt..Nejednou se stává,že mě bali chlapi a manzel je z toho sileny,stavi se vždy proti chlapovi,háji své,chapu a Lichoti mi to.Rikam mu a vidíš,že ty povstavas proti chlapovi,když si dovolí mě I před tebou balit a taky mi věříš,že bych s ním nic neměla.Hajis zkrátka své,jako já teď s touto fesandou.. Uznal..Dekuju,mějte se krásně..

hodnocení

0x

Hlavní otázka zní: "Co je podle Vás přes čáru." A jak moc velcí přátelé jste.

Jižní národy se přátelé objímají skoro neustále. Při pozdravu, rozloučení, vyjádření podpory, sympatií.

id
hodnocení

0x

Manžel žárlivá na vás a vy na něj ..., ach bože, že si znepřímňujete krátky život. Manžel známou skoro objal a vy z toho děláte katastrofu. Pokračujte a on si jinou fakt najde a to nejen na skoro objímání. Až budete mít obsazené své místo v ložnici - zakročte.

helper
hodnocení

0x
“Skoro ji tam v legraci objimal” - hmm, to bude asi chorobna zarlivost u tebe a skolacka neznalost partnerky u tveho chlapa.
Tak jeste jednou v klidu: co ze to skoro neudelal tvuj chlap? Vis co bych udelal ja s takovou …? To nechces vedet!

hodnocení

0x
Prostě žárlíte! Oni mají prostě problém! Ona je ráda, že vypadne z nefunkčního vztahu..Je ráda, že ji někdo podpoří..Manžel je rád, že může někoho rozveselit..Věnujte se té ženě teda sama a podpořte jí..Určitě víte jak a co dělat..V opačném případě si monitorujte muže, zda se té paní nevěnuje až moc;) Anebo se jednoduše věnujte víc svému muži a podlézejte;) Jinak máte na krku sokyni *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]