Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat. Kámoška má problém, že její kámoš ji otravuje tím, že zapíná funkci hledat telefon, což znamená, že ji telefon začne hlasitě zvonit,cinkat, prostě vydávat hlasitý zvuk... Bylo to předtím přes google,tak si kámoška změnila heslo, ale to nepomohlo. Jaké jsou ještě způsoby? Říká mi, že to dělá čisté nějak přes email,ale nedokážu si to představit. Je bohužel možné, že ma přístupy k více aplikacím a dalším veciam... Poradili by ste mi prosím?
Dát dotyčnýmu přes držku, slovně a příp. fyzicky. Pusu nemáme jenom kvůli orálnímu sexu, ale i kvůli tomu, abysme moli říct, že se nám něco nelíbí. Logika, že si dokola měním heslo a kdesi cosi, ale nejsem schopnej říct, že mě dotyčnej sere? Ne, díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.