Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, dva frajeři, tedy moje maličkost a synátor Vojtík (3,5 roku), plánují výlet do soutěsky u Hřenska. Jelikož mamča je přes den v práci a kamarádi jsou na dovolených po všech koutech světa, zůstali jsme na výlet ve čtvrtek nebo i v pátek sami dva. Bylo by fajn, kdyby se k nám připojil jiný taťka (klidně i mamča) s jedním nebo dvěma caparty podobného věku jako Vojta tady od tří do 5-ti let nejlépe ze severních čech. Když si souputník zajistí autosedačky pro své dítě (nebo děti), tak výlet podpořím autem. Dovezu a odvezu podle dohody zdarma do místa bydliště. Případný zájem vyjádřete zde. Možná se nám podaří založit i tradici výletů, když si bnudeme víc rozumět
Zkuste nabídnout raději pobyt u vody.Moře by bylo ještě lepší.:D
Vidíte jak jste se rozepsal.Hezké fotky.
To by už mohlo někoho nalákat.
Soutěska u Hřenska sice nenabízí koupání v přelidněném prostoru, ale v těchto parných dnech je to idelání procházka v naprosto nenáročném terénu, pod stromy a pod skalami kam se vedro nedostane a profukuje příjemný chladný průvan. Součástí procházky je i jízda na lodičkách soutěskou v naprosto unikátním přírodním intravilánu. Procházka je nenáročná vpodstatě po rovině a po zpevněném povrchu. Na poslední procházce si to Vojtík ohromě užil, ale trasu jsme nemohli projít celou k vůly času...
Chybí mi zde vodopád ze soutěsky, dále vodník a pozůstatky okyslého zábradlí. Nebo už je na lávce renovováno?
Jinak výlet skvělý, lokalita vijimečná a nádherná.
doplněno 15.07.10 15:43:No fujtajxl omlouvám se vyjimečná
Navštívila jsem tyto skvosty loni. Možná bys mohl příště navštívit Pastýřskou stěnu v Děčíně není přípiš daleko od Hřenska a malého vzít do ZOO.
Dobrý nápad Jiříku! Ale navrhla bych jedno malé vylepšení - chtělo by triko s logem Poradte. cz.
Tak doufám, že se někdo do party přihlásí - přeji krásný výlet!
To je dobře. Vidíte to, kdybych měla hlídání pro psíky, jela bych si s vámi odpočinout. Došli jste až na Dolský mlýn?
Hlavně, že jste si to pěkně užili. Myslím, že kolegy odradilo to vedro. A klučíka máte pěkného. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.