Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jste stále spokojený s Petrem Pavlem?

Od: pavela odpovědí: 98 změna:
Dobrý večer, tak co Jste stále spokojeni s tím koho jste si vybrali nebo?

98 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
15.12.23 20:40
hodnocení

12x
Ano.

hodnocení

12x

Odpovídat mohou pouze ti, kteří ho vybrali nebo? Nemám problém. Na rozdíl od jiných exemplářů vypadá relativně dobře, jeho žena také, nic nepoblil, nikde zatím nezakopl, kalhoty krátké nemá, pokud mluví, mluví srozumitelně, jasně a česky, propisky nekrade... V čem je problém?

doplněno 20.12.23 22:22:

Štíre, co konkrétního mi ukradl? O ničem nevím, což, připouštím, může být proto, že se starám sám o sebe. O co jsem přišel?

liska5
15.12.23 22:17

*palec**smich2*

Krade lidem, to stačí...

ben®
hodnocení

10x
Dobrý den, pokud uvážíme, kdo skončil po prezidentské volbě na druhém místě a že hrozilo, že by tato osoba byla naším prezidentem, tak to dopadlo skvěle a můžeme si gratulovat. Myslím, že sv. Anežka je spokojená a i sv. Václav si může odpočinout. Zdravím!
To si tak i Francouzi volili to "menší" zlo a pak toho litovali.
ben®
stir - fakt? Povídejte.

makak
hodnocení

10x
Ano, taky nevidím důvod, proč bych neměl.

nox®
hodnocení

8x

Neměl bych být? Nebo vlastně, proč bych to měl řešit?

liska5
hodnocení

8x

Ano, jsem s ním spokojena.

hodnocení

8x

Už po zvolení Petra Pavla jsem sem do podobné diskuze napsala parafrázi na píseň Jiřího Šlitra. ...on je švarný, ona švarná, jaký je to krásný pár... Bezesporu je nejkrásnější mezi všemi prezidenty na světě. Ale státník to není a nebude. Pokud by mlčel, do ničeho nezasahovat a kladl věnce, bylo by co obdivovat. Jestli jsem spokojená? Co na tom záleží? Je to jeden z prezidentů naší země. Byli horší i lepší.

jendad

Prezident by měl představovat nějakou vizi . Když vidím , že rozvědčík omedajluje Mašíny , tak je to veletoč jak blázen . Naneštěstí koncové kandidáty jsem nevolil . Je to prostě představitel našich oligarchu a ryba smrdí od hlavičky :)

Současný stav republiky je vizitkou našich elit .

že rozvědčík omedajluje Mašíny

o kom a čem je řeč?

hodnocení

7x
Samozřejmě. Než zhrzené novináře a další jedince, tak raději názorově prostého manekýna. Určitě lepší než Babiš. Už se těším, co mu příště nakuká Kolář.

dylin
hodnocení

7x
Já jsem s ním spokojenej z důvodu, že do běla vytáčí komunisty, kteří nemůžou zkousnout, že na rozdíl od nich "vystoupil"... To nemá chybu :-D
smode2
Menším problémem je, že komunista je něco jako vrah. Pokud vrah spáchal vraždu před 34 lety, ani dnes vrahem být nepřestane. Tedy jednou komunista, navždy komunista.
nox®
A kohopak pan prezident zabil tentokrát?
ben®
dylin - mám stejný dojem. Nejvíce pan Pavel vadí současným komunistům, protože našel "koule" odejít z lůna komunistické strany. Zradil bolševickou ideologii/smečku/sektu a to se neodpouští. Zajímavé je, že např. bolševické "selhání" pana Zemana stejným lidem nevadilo.
smode2
Nox: On toho má víc? Nepřekvapuje. Však i kdyby vůbec nic, komunista, tedy člověk svým statusem jasně schvalující vraždy, mučení a popravy nevinných občanů, je i do tak směšné funkce, jakou je prezidentství, nevolitelný a neakceptovatelný.
ben®

smode2 - ani nevíte, jak Vám rozumím, ale dá se to přežit. Já trpěl 5 let a potom jestě byl přídavek dalších 5 let (5 + 5 = 10). No vidíte a už je ta osoba v bezvýznamnosti resp. v bungalovu a "úřaduje" z ložnice .

A kde berete jistotu, že se nad sebou zamyslel a nebo ten odchod byl čistě z kariéristické vypočítavosti...ja spíš věřím tomu, ze jeho pater je velice flexibilní (gumová)...

Zrovna tak mohl do strany vstoupit z "kariéristické vypočítavosti". Ostatně nebyl sám, spousta lidí to tak udělala či dokonce k tomu byli dotlačeni, a zrovna vojáci bez stranické knížky neměli šanci kariéru udělat. Těch opravdu kovanejch komoušů zase tolik nebylo.

Souhlas. Ale bud z toho budem delat mantru u vsech bez rozdilu a nebo ne. Me takove to podsouvani lepsokomousstvi moc nebere. A byt uneseny z toho, ze komousi zavidi druhemu komousovi jeho novy kabat... No ja nevim jestli zrovna toto je hodno obdivu. Driv se na takove lidi plivalo (prevlekace kabatu). Holt nova doba...

hodnocení

5x

Já ano, a co Vy?

pavela
hodnocení

nevolil jsem ho.

K čemu Vám jsou různé odpovědi? Že by sociologický výzkum?

hodnocení

4x
Ano, jsem.

hodnocení

3x

A to jako opravdu? Vy všichni co tu tyhle věci píšete? Vy nesledujete nic z toho, co se u nás v poslední době děje? Jak se k nám a naší zemi chovají ti, co jste si zřejmě z nadšením zvolili! Vy jste zřejmě už staří, spokojeni se svými dosaženými důchody a myslíte si, že vše, co tu bylo tak nějak dobré, bude nadále pokračovat? Po tom všem, co tu prováděli ,,soudruzi,, z ODS v dřívějších letech? A jejich pokračovatelé noví nebo i ti starší v tom ,,úspěšně,, pokračují dál? Už teď lituji vaše děti, případně jejich děti-vaše vnoučata. Na ně jste zřejmě vůbec nemysleli, když jste tuhle nekalou chásku, před dvěma roky volili. A zvolili. A nebo jste stejní jako oni a něco z jejich konání vám pomáhá fungovat ve vašem žití. Pak se to vše dá pochopit, i když je to pro normálního člověka nepochopitelné!

nox®

Co má společné úroveň spokojenosti s prezidentem republiky a nadáváním na vládu?

Mimochodem, mám nadávat jen na tu současnou vládu? Nebo i na tu, která tuto zemi předala v rekordní dluhové spirále, po letech dušení v nesmyslných nařízeních popírající i ústavu, bez ochrany spotřebitelů před energetickou krizí, která tu už nějaký ten pátek bujela, bez bohatého dotování velkých národních a nadnárodních podniků a likvidace konkurence, zatímco jistý nemajitel zněkolikanásobil svoje majetky a jeho firmy na svých voličích produkují obrovské zisky?

007cz
Keebleek, kde je problém, vždyť je to tak jednoduché...
Jste stále spokojený s Petrem Pavlem?

jirka86
hodnocení

1x
S takovým debilem a spojitelem s naší vládou? Nikdy!
ben®
jirka86 - máte to popletené. Pan Zeman už prezidenta nedělá .

hodnocení

0x
No comment.
Nic sem od něj nečekal, takže nemá čím překvapit.

jiofa
hodnocení

0x

Jak se dalo čekat. Pytlíkuje to na obě strany a tudíž bez vlastního rozhodnutí a nechtíc problémů. Může se to zdát v pořádku, ale ve skutečnosti to je o ničem v jeho podání. A za čtyři roky si zde můžeme zahrat:

nebures
hodnocení

0x

Z pohledu výrobce tento flexibilní, byť repasovaný model zatím nevykazuje poruchu funkčnosti, zvláště ovládacích prvků (špagátků). Poskytuje americká vláda v případě problémů záruku na opravy, nebo je nutná výměna?

Jste stále spokojený s Petrem Pavlem? #2

smode2
hodnocení

0x

Stát má veškeré atributy mafie. Je to kolos, do kterého nikdo z nás nevidí a který, nehrajete-li podle jeho pravidel, má v případě potřeby páky i na vaše fyzické zlikvidování. Platím výpalné a více mě nezajímá. Pokud je někdo natolik naivní ňouma, že si myslí, že je můj prezident, je to čistě jeho iluze a problém. Je-li tam jeden kmotr či jiný, všichni musejí poslouchat zase své šéfy. Tedy je bezpředmětné vztahovat svoji spokojenost či nespokojenost na konkrétní osobu.

je někdo natolik naivní ňouma

proč hned jiné urážet, za jiný názor, nežli máte Vy?

smode2

Pane Cukráři, když se samozvaně prohlásím za šéfa vašeho života, který má pravomoc ovládat jeho veškeré aspekty, nebudu naivní ňouma?:)

Jelikož Vás neznám, nedovolím si o Vás hodnotit, zdali jste, či nejste ňouma.

hodnocení

0x

Já bych ten úřad jako všechno zrušil.

makak
Jako všechno? Celý vesmír?

Karle a co začnout u sebe?

potřebuješ k něčemu prezidenta? Ministerstvo kultury? Senát? Armádu?

Prosímtě a k čemu?

Milancukrář

Jak to myslíš? Jak u sebe?

jako všechno zrušil.

Vy jste to napsal, Vy to objasněte, co je všechno.

Jasně, že osobně nepotřebujet spoustu věcí, ale jako celek to určitě potřebujeme...

prosím vás, na co to potřebujeme? Na co potřebujeme třeba PREZIDENTA, ARMÁDU, MINISTERSTVA, CÍRKVE ... TAJNÉ SUŽBY, které jsou tak tajné, že ani nevíme co dělají a jestli vůbec ... děkuji

Fakt budu rád, když mně někdo vysvětlí, k čemu tyto funkce a instituce - nám dvěma JE. Považuji to za zbytečně draze placené instituce k ničemu - naprosto k ničemu.

Karle, ale to Vám nikdo nevysvětlí tak, abyste to někomu uvěřil.

vy fakt nevíte, nač potřebujeme třeba armádu a církve?

Tomu nevěřím, že to nevíte.

ben®
karelulm - nejste příbuzný paní Pohlové? Že chcete být také hvězdou internetu ?
novinky.cz/...

bene, když se zeptám svého synovce, kterému je přes 30 let, k čemu jsou na stěně hodiny, tak to taky neví...

NEPOCHOPIL JSTE, že to jsou všechno KECY .

KECY, LŽI a POHÁDKY, aby stávající SYSTÉM = MOLOCH zbytečných lidi,+ PŘÍŠERNÝCH s tím spjatých nákladů ...

... LIDI jako VY pane Cukráři, dál SPOKOJENĚ sponzorovali ze svých DANÍ.

Čím víc represe - tím víc deprese - a znova - ještě víc represe, o to víc deprese.

PŘEJI VÁM krásné dny v půlnočním království

Karle, omlouvám se, já jsem nepochopil že píšete

"NEPOCHOPIL JSTE, že to jsou všechno KECY ."

Tak už ty kecy nepište, nebo k tomu dejte poznámku, píšu kecy...

Milane, s Karlem to je zcela marný. Já to už vzdal. Ztráta času.

Hlídám vnučku, tak se bavím. Za chvilku přijede snacha, půjdu dělat něco užitečného, to bude mít radost i pan smode.

Karlíku kdy a čím jsi mě usvědčil ze lhaní? Zameť si před svým prahem a hlavně, nauč se pochopit psaný text. S tím máš hodně velký problém.
petrm

@karelulm Já bych ten úřad jako všechno zrušil.

Já pořád slyším, co by vláda měla zařídit:

-levný chleba, mrkev, nutellu,...

-dostatek levné elektřiny, plynu, benzínu...

-dostatek léků, zubařů,...

-aby školy udělaly z každého blba Einsteina

-aby každý měl kde bydlet, co jíst

-aby každý bral vysoký plat, důchod

-aby každý měl zateplený dům, ekologický kotel, plastová okna,...

Tal co vlastně chceme? :)

hodnocení

0x
Ještě by mohl přitvrdit s tím ubíráním důchodů a zvedáním daní, pak budou lidé ještě víc spokojení!
ben®
stir - souhlas, i když toto není přímo v jeho kompetencí, což je škoda.
petrm

@stir Vaši myšlenku a přání jsem asi nepochopil. Je to myšleno tak, že by lidi spokojenější, kdyby byly vyšší daně a menší důchody?

@petrm jen malá reakce na to, proč jsou lidi spokojení. Nejprve sliby a pak...

petrm

@stir To není odpověď na moji otázku.

Však si přečtěte diskuzi. Všem se líbí obraz, činy nikoho nezajímají. Nejvyšší inflace, nejvyšší pokles reálných mezd a důchodů, jediní jsme se nevzpamatovali nad predcovidovou úroveň, stát přišel o všechny rozjednane investory, v Německu si z nás dělají srandy, nemocný muž Evropy a jiné články. 100mld Ukrajině, 100mld energetické lobby ze zisků ČEZu, a další miliardy do zbrojení, proč asi si domyslíte. Bilión v šedé ekonomice, firmy krachujou a lidi stávkují. Ať byl Zeman jaký chtěl, měl své chyby,ale tohleto nebylo, i když byla mnohem horší doba covidova.

Všechno co popisujete nemá s prezidentem nic společného. Tohle má na starost vláda a bohužel Fialova vláda zrovna odvahou ani genialitou neoplývá, ale hned je třeba dodat, že Babišova vláda byla ještě horší a současný stav země je z velké části její vina.

petrm

@stir Ale mě zajímá vaše myšlenka o daních a důchodech. Tu jsem nepochopil.

V jakem ohledu konkrétně? Me se to nějak špatně posuzuje, navic kdyz si vzpomenu, kdyz pravicaci vyrvavali pri koronaci, ze malo sypou penize. Me uz stvalo, jak rozhazoval Babiš a právě pravicaci je meli krotit. A ne úplně opačně. u vseho, co dnes kritizuji ekonomove byli odsaci. Proto pořád přemýšlím, na základě ceho jsi presvedcen, ze by to bylo s Babišem ještě horší.? Je ted docela vtipné, jak někteří voldemortove pred volbami prorokovali, ze ods pojede v kolejich ano. A ono to dnes pomalu vypada, ze uz jsou snad i mimo ty koleje... Uvidime. Pry pristi rok konecne bude dobře, diky tlaku vlady :).

Petrm však víte, že podepsal snížení valorizaci důchodů zpětně nebo ne? A zbavil se naoko viny s tím, že to musí posoudit soud. Přece když něco nechci podepsat, tak to neudělám. To není slovo chlapa, natož prezidenta.

ben®
stir - co je na tom špatně, když někdo podepíše s čím souhlasí? Byl by to lepší prezident, kdyby nepodepsal (a nechal se přehlasovat Sněmovnou)? A k soudu to dalo zase ANO, jako vždy, kdy se cítí ukřivdění, tak to máte zajištěno.

Honza s ano, tehdá ODS nejvíce křičela, za Babiš málo rozhazuje a nyní ho kritizuje, že rozhazoval moc. Fiala chválí nízkou nezaměstnanost, ale to je díky tomu, že tohle Babiš podpořil, jinak by byly problémy dnes mnohem vyšší a stálo by to mnohem víc . Pokud věříte, že Fiala lepí díru po covidu, tak tomu věřte, ale on lepí pořád jen tu díru, kterou sám dělá a pořád se zvyšuje. Nabral x státních úředníků, vyhazuje peníze za zadlužené firmy, všechny investory vyhnal pryč, protože u tu není stabilní politické prostředí, zákony se mění zpětně, a jen se vymlouvá na válku a drahé energie, za které muze on, protože je včas nezastropoval. 100 mld z nadměrných zisku dál zpět energo baronum, peníze z povolenek do příjmu nezahrnul. Protože si je dali bokem, doktorům řekl, že peníze nejsou a najednou, když ho přitlačili ke zdi, záhadně se něco našlo.

Pane Bene když říkáte "A"
Tak třeba říct i "B"
Pavel dodal, že pokud tak ANO nakonec neučiní, obrátí se na Ústavní soud sám.;)
novinky.cz/...
ben®
juraja - no vidíte, jaký to je frajer a najdou se zde i jeho kritici . Díky za pohotové doplnění.
Jen slovíčkaření,nic víc.;)

Juraj Bena nebrat vážně, vždy vytrhává slovíčka z kontextu.

Petrm historka pátá minuta

Stir, vím nejsem zde první den *placni*
Kvuli ukrivdenosti se obracet na ustavni soud? Benovo videni sveta bych fakt "chtěl" mít. Pokud maji k veci relevantni argumentaci, nechť to us prozkoumá a rozhodne. Osobně v tom nevidim problém. Jinak muzem opozici rovnou poslat vždy na 4 lete prazdniny, protože tam jsou jak pate kolo u vozu a maximálně si delaji kampaň. Kdyz uz neco podniknou, tak je to stejne z ukrivdenosti.
Ano, ano.
"opozici rovnou poslat vždy na 4 lete prázdniny"
Vlastně moment,moment, ...kterou tu opozici máte na mysli? *smich*
ben®
honzas1 - holt, já nejsem obdivovatel toho opozičního hnutí/sekty, kde jim dělá předsedu nemajitel, který je již třikrát soudně uznaným lhářem. Ale, jak zde někdo píše, je to prý jen slovíčkařeni, tak proč se škorpit.
No jo bene, to ja taky ne. Problem je v tom, ze lidi vidi jen ty strany, ktere jsou mediálně podporovane. Ja klidne budu volit strany bez škraloupu. Třeba svobodné. Ale obavam se, ze nas bude tak 2-3% a to taky nikam nevede.

Problém také je, že vznikají různé koalice, slepence, kterém nikdo nechtěl, takže podvod na voliče. Jinak by ODS nevyhrála a nemuseli jsme být tam, kde jsme...

No jo. Kdyby ODS nevyhrála, tak by tam byl pravděpodobně Andrej, taky v nějakým slepenci, protože sám na to nemá a bylo by to s tím jiným slepencem nějak výrazně jinak?

vznikají různé koalice, slepence, kterém nikdo nechtěl, ****ještě před volbami to říkali, že jdou spolu, proti jiným.

takže podvod na voliče****ale jaký podvod, když to voliči věděli, že se spojili a spojí.?

Podvod je něco jiného.-.

ben®
stir - i velký kritik současné "slepené" koalice, pan Okamura, podepsal "slepeneckou" smlouvu s Trikolórou. Takže správné je asi to, co se momentálně hodí a co se zdá výhodné (alespoň dle SPD).
A vy zase bijete černochy ;)
Kdyby to voliči věděli, tak stačí volit jednu stranu, ne pět. K čemu pět stran,aby to bylo dražší? Měli se spojit před volbama
ben®
stir - tato země už jen jednu vládnoucí stranu měla a vyšlo to sakra draho. Myslím, že voliči věděli včas přesně koho volí a proč, resp. koho už u vlády nechtějí (a povedlo se to ).

Bene, to jste mě hezký rozesmál:) viděl jste preference? A proč lidi stávkují a předtím ne:)

Jojo, vždyť už je nechteji ani vlastní voliči.
To jen pár zapřísáhlých Nutelláků, je vychvaluje, omlouvá a drží pěstičky co to jde *smich2*
ben®
stir + juraja - pánové, styďte se. Jeden se posmívá obětem minulého režimu (vlády jedné strany = KSČ) a druhý přešel k urážkám. Ovšem, jsme už hodně mimo dotaz, tak tímto debatu končím (udělejte totéž a doporučuji vám řídit se pokynem pana Kodeta, kterým vyzval k určitému činu proletáře všech zemí).
Zajímavé...Dvojí metr?
Já můžu, vy nee*zmateny*
Vláda jedné strany, Bene? Co taková Pekarová, cituji, cha-cha-cha, chichichi, my si schvalime co chceme, kdy chceme a jak chceme, i když se tady budou hádat do rána, cha-cha-cha, chi-chi-chi... výsměch všem lidem, nebo alespoň té většině, která je nevolila.
petrm

V demokratických systémech jsou vláda i politici dočasní a záleží na voličích, jak dlouho tam vydrží.

Ještě je debata o prezidentu?

Však prezident ty nesmysly podepisuje. Včera podepsal DIP

Jojo, uz jsme si zvykli, že levou rukou dělá tytyty a pravou podepisuje. Nepocitam s tím,. že by ta poza mela být jinak.

21.12.23 12:42
hodnocení

0x

V každém státě se najdou lidi, kteří nesouhlasí s prezidentem, ať je to kterýkoliv v kterémkoliv státě.

Ale zase je sranda, jak se někteří hned rozčiluji, když jim šahnete na modlu :-D
Dodatek:
(Platí u obou táborů) To já jen tak pro upřesnění, aby si zase někdo nemyslel že jedněm nadržují.

Juro, vždy se najdou na obou stranách fanatici.

To chce klídek, hlavně o vánocích.

4.3.

Kouknu do kalendáře,ale říkám, březen je ještě daleko.
okolik

Taky u vás hřímá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]