Zdravim mám dotaz muže spoustu lidem připadám trochu směšný ale každý večer když se chystám spat začne mě bolet palec na levé noze nemuzu kvůli tomu už dva týdny poradně spat když jsem to hledala na internetu nic moc mi to neřeklo s palcem muzu normálně hýbat a nejsem si vědoma toho ze bych si do nej kopla nebo tak něco takže opravdu nevim z ceho bolest je jelikož je mi 16 a když jsem tento muj “problém”řekla rodičům rekli mi ze bolest přestane i když mne připadá ze je to furt horší a horší nejsou moc ti kteří by semnou kvůli palci na noze lítali po doktorech a tak pisu sem jestli nevíte z ceho by bolest mohla vznikat nebo jak bolest utlumit předem dekuji za odpovědi
RTG to chce, pak bude jasno. Někdy stačí změna obuvi, někdy omezit na čas maso, někdy pošlou k podologovi naučit se cviky a vyfasovat vložky do bot,...Já bych si aspoň palec masírovala a mazala kostivalovým gelem nebo Voltarenem..
liska5
Na palci u nohy začíná dráha jater a sleziny. Tohle ale lékaři "neberou", to je z východní medicíny. Pak by bylo na místě odlehčit stravu, brát probiotika a čaje na uvedené orgány..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.